Banner
Retromässa kräfva retrofoton. Eller så glömde jag bara kameran hemma.

Retromässa kräfva retrofoton. Eller så glömde jag bara kameran hemma.

Retromässan var precis så retro (duh) som jag hade hoppats, och förutom lite väl mycket folk så var det så klart oerhört härligt och frestande att gå runt på en mässa där man vill ha i stort sett allt. Så naturligtvis blev det så att jag kom hem … tomhänt. Jag hade en budget och kände helt enkelt att de saker jag helst ville ha låg över den budgeten (stockholmspriser, hejhej) så därför bestämde jag mig för att hålla fingrarna borta från plånboken helt och hållet. Men OM jag hade tillåtit mig att spränga budgeten så hade skivspelaren, plåtskåpen och resväskan på bilderna ovan legat bra till. Skivspelaren var i gång, och lät faktiskt helt magisk!

Finfina skolplanscher, Stadsmissionens Remake-lampor av gamla dukar, klassiska skalstolar av Eames och koppar en masse.

Finfina skolplanscher, Stadsmissionens Remake-lampor av gamla dukar, klassiska skalstolar av Eames och koppar en masse.

Translation: The retro fair was actually very good, but I came home empty-handed anyway since the things I wanted the most was too expensive. Good inspiration though!

#Etiketter
EamesRetromässan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


fashioncarpet.com.ua/kovry-shaggy-vorsistye.html

www.karter-kiev.net/zaschity-kartera/vaz-82.html