Banner
Väldigt enkel och väldigt vacker bild av Greg Melander.

Väldigt enkel och väldigt vacker bild av Greg Melander.

Hur man än försöker kan man inte riktigt fatta hur illa det är i Japan efter jordbävning, tsunami, härdsmälta och vulkanutbrott. Det enda man kan göra som faktiskt hjälper är att skänka pengar, och det kan man göra genom att till exempel SMS:a AKUT till 72 900 (då skänks 100 kr till Röda korset) eller välja valfritt belopp via Röda korsets onlinehjälp. Budskapet om att pengar behövs försöker formgivaren Greg Melander sprida via den vackra bilden ovan, som jag hittade via Åsa Hammarström. Vi kan väl hjälpas åt att påminna varandra om att även välbärgade länder behöver hjälp när naturkatastrofer slår till?

Translation: Japan needs help after earthquakes, tsunamis, nuclear explosions and volcanoes. Let’s do what we can!

2 kommentarer

///////////////
 1. Åsa

  Ja den är så fin! Och tack för en länkning från dig. Synd bara att jag lyckades radera det inlägget och nu vet jag inte hur jag ska få tillbaka det!!

  0
 2. Johanna

  Dagarna flyter på och även om man hör på tv, radio och tidningarna så lever man ändå i sin trygga bubbla. Det är långt bort men visst kan vi göra något, om man lägger den den där 100 lappen på Japan och bidrar med något, då är det en liten början. Hoppas alla vill vara med och hjälpa.
  Kram från bloggen Formge
  http://www.form-ge.com

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


форсунки для полива