Ljust & fräscht på Berns.

Ljust & fräscht på Berns.

Ingen har förstås missat Schyfferts och Lindströms show , kan jag tro. Själv ska jag se den om drygt tre veckor, men redan idag fick jag ett pressmeddelande som bekräftar hur rätt herrarna ligger i tiden. Enligt en undersökning som Bovision gjort är nämligen ordet LJUST det näst vanligaste i bostadsannonser, medan FRÄSCHT kommer på 19:e plats, haha. För den som känner sig i behov av att veta vilka ord som verkligen är vanligast kommer de här (ni andra kan ju bara scrolla ner och gå vidare med era liv):

 1. Stor
 2. Ljust
 3. Vackra
 4. Öppen
 5. Bra
 6. Högt
 7. Fin
 8. Härlig
 9. Rymlig
 10. Trevlig

Translation: There’s a show about the Swedes’ stereotypical way of decorating called “Ljust & fräscht” (Light and fresh), and now it turns out that those two words are among the 20 most common in realestate ads…

4 kommentarer

///////////////
 1. annaleenas hem

  Jag är inte förvånand,
  efter har assisterat en fastighetsfotograf så bestämnde jag mig att aldrig jobba med det. Orden som han upprepade jämt, som var viktiga var krispigt och ljust :))

  0
  1. Maria Soxbo

   (room) by sofie: Ah, men den fortsätter i höst! =)

   annaleenas hem: Haha, jag förstår det, det går väldigt lätt inflation i ord!

   0
 2. [room] by sofie

  Haha, tack för informationen! Värdefull info för en homestagare 🙂

  Jag skulle sååå gärna se showen, men befarar att jag inte kommer till Stockholm fler gånger under våren.

  Kram SOfie

  0
 3. Pingback:Tävlingen om bästa mäklarspråket är igång | Bovisions blogg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.profshina.kiev.ua

www.seotexts.com