Ja tack, jag kan jobba hemifrån.

Ja tack, jag kan jobba hemifrån.

I höst blir jag frilans på heltid igen och då ska det funderas på fördelarna och nackdelarna med att jobba hemifrån jämfört med att hyra ett kontor någonstans. Om ett hörn av mitt hus såg ut som ovan hade det inte varit nåt snack om saken – det här privata biblioteket nära Olivebridge, New York, bjuppar på ljusterapi och utsikt i ett. Maffigt! Via .

Translation: Come fall I will have to decide whether to work from home or rent an office somewhere. If my house looked like this I wouldn’t really have to think about it…

#Etiketter
Apartment Therapy

2 kommentarer

///////////////
  1. tinajo

    Oj – snacka om inspirerande omgivning! Där skulle jag mer än gärna jobba. 🙂

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://exstraeconom.kiev.ua

roof metal Providence

силденафил отзывы