Banner
Rätt färgskala, in i minsta detalj.

Rätt färgskala, in i minsta detalj.

Ett riktigt retrohem! Det känns som att det var ett tag sedan jag bloggade om såna – säkert beroende på att jag själv svajar lite mellan min vanliga retrolover-stil och den industriella ateljéstilen som trendnörden i mig gillar. Men det här coola hemmet i Williamsburg (via Desire to inspire men ursprungligen från New York magazine – fler bilder kan ses på båda ställena) var jag så klart tvungen att falla för, det är ju precis sånt här jag verkligen gillar. Modern retro!

Cool fasad dessutom!

Cool fasad dessutom!

Spännande arkitektur.

Spännande arkitektur.

Translation: Cool home in Williamsburg with a nice retro vibe.

#Etiketter
Retro

3 kommentarer

///////////////
 1. [room] by sofie

  Såååå fint! OCh vilken cool fasad gillar verkligen armaturerna de satt till!

  Trevlig helg!
  Sofie

  0
 2. House of Jammi - blogg och webshop

  Snyggt! Och så coolt med blått, jag gillade inte fasaden så mycket, men den sista bilden – wow!

  0
 3. Pernilla

  Snyggt!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


profvest.com

aqua-room.com.ua/

кодирование от алкоголизма