Banner
Kan du se skillnaden?

Kan du se skillnaden?

Ytterligare ett nätbaserat inredningsmagasin har sett dagens ljus – Est magazine. Ser väldigt fint ut, tycker jag, men som vanligt önskar jag att den vari pappersform istället. Förmodligen beror det på att jag sitter med en liten laptop och därför måste zooma varje gång jag vill läsa nåt, men så är det också nåt med pappersmagasin som tilltalar mig. Nu äger jag ingen iPad, men däremot kan jag tänka mig att detta funkar betydligt bättre för den. Hur som helst så gillar jag Ests bildidéer, som hur man får en Eamesstol att funka i olika miljöer:

Vilken är din favoritmiljö?

Vilken är din favoritmiljö?

Gillar det här uppslaget också – vindbitet trä och klarrött är himla fint ihop.

Gillar det här uppslaget också – vindbitet trä och klarrött är himla fint ihop.

Translation: Found a new e-mag, Est. It looks great, but not on my small laptop screen. Perhaps I’d appreciate it more on an iPad, but most of all I’d love to read a paper version.

#Etiketter
Est magazine

4 kommentarer

///////////////
 1. pernilla

  Jag älskar detaljerna i den andra miljön.

  0
 2. jojo

  den till hoger ar replican:)

  0
 3. Nina

  Ja fantastiska bilder, måste ändå kommentera och gissa att högerbilden är replican 🙂 kram!

  0
 4. Marianne

  Gissade också att högerbilden är replikan och så gillade jag bild nummer 2 av de 4 bäst 🙂

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Cloma Pharma Black Spider

www.farm-pump-ua.com

progressive.com.kz/facebook/