Banner

Designad 50-talsvilla, ja tack.

Designad 50-talsvilla, ja tack.


Tidsresor är fascinerande och jag får samma känsla när jag ser det här West Yorkshire-huset som när jag ser bilder på Fallingwater (som för övrigt är ett av mina måste-se-i-livet-resmål, oklart när jag kommer att få tummen ur) – att tiden har stannat. Visst, LITE uppdateringar hade huset inte farit illa av, men när något är ritat och uppfört på 1900-talets snyggaste decennium behöver man faktiskt inte renovera sönder det. Att familjen som säljer huset dessutom har möblerat det med 50-talsklassiker gör inte saken sämre.

Stenvägg inomhus, jag faller varje gång.

Stenvägg inomhus, jag faller varje gång.

Platsbyggda skåp.

Platsbyggda skåp.

Fascinerande kök, som dock är en kandidat för uppdatering.

Fascinerande kök, som dock är en kandidat för uppdatering.

Fönster från golv till tak. Dock lite grått väder.

Fönster från golv till tak. Dock lite grått väder.

Högt i tak och original in i minsta detalj.

Högt i tak och original in i minsta detalj.

Translation: Great 50s house for sale!

#Etiketter
Retro

En kommentar

///////////////
  1. Elin

    Fantastiskt hus! Jag kan inte få nog av 50-talshus i originalstil. Kom att tänka på huset till Grete Prytz Kittelsen och Arne Korsmo, som har varit till salu i Oslo. och gjorde ett inlägg om det. Se här: http://karameller..com/, eller gå direkt till bostadsannonsen: http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=26703339&reference=2011/3/4/9/267/033/39_894373431.jpg

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


У нашей организации классный web-сайт с информацией про 3д дизайн.
расценки на ремонтные работы