Banner
Vitt & danskt.

Vitt & danskt.

Vitt, svart, en aning bohemiskt och väldigt ljust. Så ser min fördomsfulla bild av alla danska hem ut, men å andra sidan blir den rätt ofta bekräftad också. Othilia Thalund, som driver butiken Othilia Decor, har det precis så till exempel. Inte mig emot, väldigt fina bilder som jag hittade via Sanctuary. De vita golven och Tolixstolarna är mina favoriter.

Fina Tolixstolar förstås, och öppen förvaring - vilket jag är fullkomligt oförmögen att ha.

Fina Tolixstolar förstås, och öppen förvaring - vilket jag är fullkomligt oförmögen att ha.

Fina vita golv dock!

Fina vita golv dock!

Translation: This is basically what I think every Danish home looks like. And it’s not bad at all.

#Etiketter
Othilia Thalund

En kommentar

///////////////
  1. Cia

    Underbara bilder!

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


простынь на резинке купить