Banner
Fina bokklockor av Hilda Grahnat.

Fina bokklockor av Hilda Grahnat.

Bokklockor finns det nog flera som tillverkar, så vem som egentligen var först kanske är svårt att reda ut. Men jag tycker verkligen att Hilda Grahnats varianter är vansinnigt fina, och även om man kan göra dem själv så skulle jag nog hellre köpa en av Hildas (om jag nu inte hade hittat en alldeles speciell bok som jag hellre ville ha som klocka då, men då kanske Hilda kan göra specialbeställningar?). 39 dollar är inte så farligt mycket mer än det kostar att köpa en bok och ett urverk och sedan lägga tid på att montera ihop det hela. Är klicksugen, försöker dock hålla mig tills en bokklocka åker upp på önskelistan…

Translation: I really like Hilda Grahnat’s book clocks, and I’m trying hard not to buy one right away …

translation:

#Etiketter
Hilda Grahnat

2 kommentarer

///////////////
 1. Anna

  Håller med!
  Verkligen fina klockor. och kanske värt att köpa en istället för att läga ner tiden själv.

  0
 2. Inspirationbox

  Hej! Jag har just startat en ny inspirationsblogg för design/mode/inredning (allt som är inspirerande helt enkelt) och försöker att sprida ut mig här i bloggosfären! Jag skulle bli överlycklig om du ville skriva om/länka till mig. Adressen är inspbox.blogspot.com. Alla ni andra som läser detta är också hjärtligt välkomna att besöka min nya blogg! Jag är just i startgropen, så ge mig gärna feedback. Tack för ordet!

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


штукатурка цена

www.massagerxla.com