Kolla taket också, läckert!

Kolla taket också, läckert!

Bara innertaket i det här hemmet är värt ett eget inlägg, liksom väggfärgen, men ingetdera är anledningen till att jag bloggar om det. Nej, det allra häftigaste är nog att det här huset, som ligger i Kansas, är konstruerat av fem stora ! Otroligt häftigt bara det, och sen att det är så läckert inuti är förstås en härlig bonus. Ägarna gillar helt klart färg i allmänhet och turkost i synnerhet, och hade jag vägarna förbi Kansas (vilket, ska erkännas, förmodligen aldrig kommer att hända) skulle jag gärna kolla in det live. Via .

Som nåt ur Mad men!

Som nåt ur Mad men!

Matsal – pampigt och kitschigt på samma gång.

Matsal – pampigt och kitschigt på samma gång.

En bild utifrån – containrar!

En bild utifrån – containrar!

Se fler bilder hos och .

Translation: A house made from three containers? It sounds mad, but the result is actually very cool and a bit kitch-y.

En kommentar

///////////////
  1. Tove - Formfront

    Ja chansen att man svänger förbi den containern är ju inte så stor, men jag håller med dig om att kommer jag till Kansas så får den definitivt ett besök. Jag blir också riktigt nyfiken på hur den ser ut på utsidan. Lika fin som på insidan måntro?

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.sledoc.com.ua

http://nissan-ask.com.ua/