Banner
Coolt kök och ännu coolare innertak.

Coolt kök och ännu coolare innertak.

Coola industrilokaler är väl mångas dröm och jag skulle i teorin inte heller tacka nej, även om jag misstänker att drömmen nog också inkluderar risig akustik, dyra elräkningar och ett och annat iskallt golv … Men snyggt är det ju, som det här hemmet i Philadelphia som inretts med personlighet och attityd. Här finns fler bilder för den som också blir sugen på att flytta in.

Läckert sovrum, gullig vovve. Jag gillar klänningarna som hänger i bakgrunden och silar ljuset.

Läckert sovrum, gullig vovve. Jag gillar klänningarna som hänger i bakgrunden och silar ljuset.

Translation: Who doesn’t want to live in a cool garage like this? However, I suspect the dream of living in a converted industrial space has its ups and downs like everything else. Cold floors? This cool home in Philadelphia is pretty dreamy though.

2 kommentarer

///////////////
  1. PAUSE

    Annorlunda men så sjukt mysigt!!!

    0
  2. Pingback:More Light Wood Surfaces « Kotona ~ At Home

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://velotime.com.ua