Banner
Karameller mot neutral bakgrund.

Karameller mot neutral bakgrund.

Mitt absolut största längt just nu är att det ska bli sommar och semester så att jag bara kan få skrota runt på Gotland, måla nåt ibland,plöja dvd-boxar om det (gud förbjude) regnar, grilla lite, käka färska bär, läsa massor av pocketböcker och ta tupplurar i skuggan. Jag längtar så jag nästan blir knäpp, så det här med att skaffa sommarhus måste ha varit helt rätt. Och inte helt oväntat är så gott som alla bilder jag sparar ner på sommartema, den här gillar jag eftersom den ser ut som en fruktsallad utströdd över en väderbiten brygga ungefär. Hittades här!

Translation: I hope summer’s around the corner, cause I can’t wait!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://velotime.com.ua

сывороточный протеин