Banner
Wegners Y-stolar är snygga i alla färger.

Wegners Y-stolar är snygga i alla färger.

I mina ögon kan man inte få för många koppar, lampor eller stolar, och den här bilden ger mig definitivt lust att köpa fler stolar. Hans J Wegners klassiska Y-stol har fått lite av en renässans på senare år då den lanserats i en mängd nya färger. Själv tycker jag fortfarande att den klassiskt ljusa i såpad ek är snyggast, men den här bilden fick mig att inse att den inte direkt gör bort sig i röd stass heller. Jag gillar verkligen Louise Campbells fina ljusstake också, den har jag en gång gett bort i bröllopspresent – men jag ångrar nästan att jag inte behöll den själv …

Translation: Hans J Wegner’s Wishbone (or Y) chair comes in a variety of colours nowadays. I still like it best in oak, but the red one certainly doesn’t make a fool of itself either.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://apach.com.ua