Banner
Den blommiga kudden i hängstolen – var hittar jag den?

Den blommiga kudden i hängstolen – var hittar jag den?

Antar att det är precis lika svårt att sälja ett hus på 24 kvadrat utan el, toa och dusch inomhus för 2 385 000 kronor som det låter, även om det ligger mitt på stranden på Gotland. Room and serve bloggade om det nyligen och jag trodde nog att det var sålt vid det här laget eftersom vi faktiskt bilade förbi det och kikade ifjol när vi letade hus. Otroligt fint, men minimalt och så, som sagt, utan vissa bekvämligheter som man gärna vill ha för såna summor.

Men! Det var inte det jag skulle skriva om utan att jag är på jakt efter en blommig kudde i rött och rosa lik den i hängstolen på bilden. Har du någon koll på var jag kan hitta en?

Translation: This cute cottage on Gotland is still on sale, like it was a year ago. Very expensive and only 24 square meters …

#Etiketter
Gotland

6 kommentarer

///////////////
 1. Karinas inspiration

  Pip Studio Amsterdam gör liknande jättefina blommiga kuddar.Jag har skickat efter en del därifrån, en del svenska (nät)-butiker har också en del av deras varor som t.ex. “Broarne” och BlueBox. Lycka till!
  Du kan se en hel del (tapeter, porslin, min kudde mm) från PIP på min blogg!

  0
  1. Maria Soxbo

   Karinas inspiration: Tack för tipset, ska kolla in!
   Helena: Eller hur? =)
   Ellendellen: Åh ja, det kanske stämmer – jag ska kika. Tack!

   0
 2. Helena ROOM

  Underbar cirkel av designinfluenser som ledde till detta inlägg 🙂

  0
 3. Ellendellen

  Den känns lite Cath Kidston.. Kolla där både bland kuddar och metervaraor..

  0
 4. Christer

  Hej

  Har nyligen köpt liknande kuddar i present till svärmor från AnnaO som kanske kan vara något för dig att köpa.

  http://www.annao.se

  Mvh
  Christer

  0
  1. Maria Soxbo

   Christer: Ja, Anna Os kuddar är superfina, men inte RIKTIGT rätt för mig – det är verkligen den på bilden jag vill ha. Gaaah.

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


раскрутка-сайта.progressive.ua

https://apach.com.ua

пластическая операция носа