Banner
Skira vintagefynd hos Maison Paulette.

Skira vintagefynd hos Maison Paulette.

Att Etsyknarka är bland det bästa jag vet, min varukorg är ständigt full med prylar – även om jag 9 gånger av 10 inte klickar hem dem. Särskilt kul är det när man hittar shoppar med fina foton, bara det är ju inspirerande. Maison Paulette har egentligen inte rätt utbud för mig, men väldigt fina bilder – och gillar man vackra, skira vintageprylar så har man ju kommit helt rätt.

Translation: I love surfing Etsy, and when I find shops like Maison Paulette with lovely photos I get inspired just by looking.

#Etiketter
Etsy

2 kommentarer

///////////////
 1. Sofia Agardtson

  Jag vågar nästan inte kika in på Etsy längre, det slutar nämligen allt som oftast att jag blir fast alldeles för länge – omöjligt att lämna siten 🙂

  0
  1. Maria Soxbo

   Sofia: Jag vet, det är som ett enda klickmaraton därinne!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.binitattoo.com

купить шины киев цена