Banner

20110530-022613.jpg
Det här kan ju gå hur som helst, men jag tänkte att det var hög tid att jag testade wordpressappen som jag haft installerad i ett halvår. Tror inte att jag blir en frekvent mobilbloggare – jag är lite för mycket av ett kontrollfreak för det (och så kan jag ju inte lägga in anfanger!) – men kanske nån gång i bland?
Bilden föreställer i alla fall mitt fönster på ELLE där en väska och ett par skor kokar i solen.

Update: Kilade in via datorn och la in en anfang. Det gjorde lite ont i hjärtat annars. Men det funkade ju att mobilblogga i alla fall! (Och ja, jag inser att det låter som att jag uppfunnit hjulet när tioåringar runt om i landet mobilbloggat i flera år, men äh – jag bjuder på den.)

4 kommentarer

///////////////
 1. jojo

  heter det inte anfang?

  0
  1. Maria Soxbo

   jojo: Självklart gör det det, jag hade visst lite bråttom. Tack, nu är det rättat.

   0
 2. AnnaA

  Jag är inte tonåring (Absolut inte!) och mobilbloggar ibland. Medelgamla kvinnor kan de med! 😉

  0
  1. Maria Soxbo

   AnnaA: Så klart! =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Тестостерона пропионат купить

yitzilitt.itch.io

misterroof.net/skylights