Banner
Brunt, svart, grått och vitt.

Brunt, svart, grått och vitt.

Hörni, det här vädret! Fantastiskt! (Men lite för varmt för det jag hade tänkt pyssla med – kommer ju att få värmeslag om jag ställer mig i solen och gräver i rabatter nu?) Jag tänkte hur som helst inte sitta vid datorn idag, men en snabb önskelista hinner man ju alltid med. Den här är inte lika “officiell” som övriga önskelistor, utan är mest en liten sammanfattning över fina prylar jag stött på nyligen.

Den fina cykelkorgen till exempel, skulle jag mer än gärna äga, men eftersom jag inte heller har någon cykel så känns den lite overkill. Vasen från Tsé & Tsé är fantastisk men rätt dyr (dock har jag precis klickat hem en budgetvariant medan jag grubblar på om den franska är värd sin prislapp, återkommer om det). Nordals fina taklampa är nog den snyggaste nyproducerade industrilampa jag stött på, men den är dyr den med så än så länge har det inte blivit något köp. Söta piggsvinsaffischen är ju svår att motstå, finns här. En Tolixstol står alltid på önskelistan, har bara svårt att bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Den lite knasiga klockan föll mig helt enkelt i smaken och &-tecknet i järn väger åtta kilo!

Translation: Some pretty things I’ve found on ze internetz.

2 kommentarer

///////////////
 1. kajsa

  Jag är på jakt efter en riktigt fin cykelkorg och jag misstäönker mig ha fallit pladask för denna du nu visar. Frågan är om mannen min som är möbelsnickare skulle kunna knåpa ihop något sådant? Jag ska fasen fråga honom.

  0
  1. Maria Soxbo

   Kajsa: Det låter som en ypperlig idé, det skulle jag absolut tvingat min snubbe till om han haft samma skills som din! =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


http://misterroof.net