Banner
Så enkelt, så genialt.

Så enkelt, så genialt.

Ah, känner lite att jag lider brist på ballongregnbågar i mitt liv? Vore inte de allra flesta dagar lite extra härliga om man möttes av en sån här – typ på ICA eller när man kom till jobbet? Så enkel, så genial idé – lägg på minnet och gör folk glada på nästa fest, vettja. Via Poppytalk.

Translation: I need a balloon rainbow in my life.

4 kommentarer

///////////////
 1. Karinas inspiration

  Jättebra idé med ballongregnbågen:)
  och tack för tipset om “Poppytalk”!

  0
  1. Maria Soxbo

   Karinas inspiration: Så lite så! =)

   0
 2. Klara

  Åh, jag älskar den! Jag vill ha en ballongregnbåge i mitt liv varje dag.

  0
  1. Maria Soxbo

   Klara: Fullt förståeligt!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


спектрометр

top-obzor.com