Banner
Finfina muggar att samla på.

Finfina muggar att samla på.

Ett måste i sommar för min del blir verkligen Hablingbo creperie så jag äntligen kan få lägga vantarna på Åsa Lindströms fina muggar. Bilden är från ett blogghem, Monika som driver Splendid willow, och jag måste säga att hon ju hittat den perfekta hyllan till dem.

Translation: I’ve been wanting these mugs by Åsa Lindström for years and years – this summer I’m definitely going to Hablingbo creperie on Gotland to buy some! The photo is from the home of Monika/Splendid willow.

10 kommentarer

///////////////
 1. Splendid Willow

  Lycko dig som ska skaffa muggar! Jag besökte just Stockholm och hoppades på att några muggar skulle finnas kvar på Blås och Knåda, men icke. Och jag kunde inte gärna kasta mig till Gotland. Men det var bra nära…

  Åsas muggar är helt fantastiska. En morgondagens antikvitet helt klart.

  Cheers from Seattle.

  Mon

  0
  1. Maria Soxbo

   Splendid Willow: Åh, jag längtar som en dåre efter att få fingra på dem! Fattar dock inte alls hur jag ska kunna välja? Plus att jag vill ha massor, men det har man ju inte riktigt råd med i ett svep…

   0
 2. Alex

  De finns väl på Blås och knåda också om jag inte missminner mig?

  0
  1. Maria Soxbo

   Alex: Absolut, men det är roligare att köpa dem på Gotland! =) (Dessutom är de ofta slut på Blås & Knåda har jag hört.)
   enannanhelena: Håller med, allt är fint!
   Ana Höjer: Ja, jag fick precis höra det från Splendid Willow själv! Håller precis på att dividera med mig själv om jag “får” köpa den! =)

   0
 3. enannanhelena

  Åh, muggarna är ju fina, MEN jag gillar ALLT på bilden. Ge mig en sådan hylla! Och dalahästar har vi visserligen redan här hemma i mängd och parti och i alla material, t o m jeanstyg?! Men EN till, på väggen dessutom, eller mot väggen, får nog plats. 🙂

  /helena

  0
 4. Ana Höjer

  Hyllan kommer från Potterybarn – som precis har börjat skeppa från sin webbshop till Sverige!
  http://www.potterybarn.com/products/cubby-organizer/?pkey=centryway-modular

  0
 5. Pingback:Loppisfynd! | Tsoydesign

 6. Charlottaward

  Hos did I miss this post?
  Monika has mademewantto start my own collection so badly I even called one of the Swedish outlets all threat rom Australia..

  Charlotta
  Space For Inspiration

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Charlotta: They are lovely, aren’t they? Too bad they are so expensive, but my plan is to collect them over many years. Perhaps you could get them directly from the designer?

   0
 7. Charlottaward

  Sorry for the poor typing.. Am en route and left my message via iPad.. Simply impossible to get it to agree with me it seems… Sorry.

  Charlotta

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


tokyozakka.com.ua

www.dekorde.com