Banner
Målade trägolv med rutmönster – superfint i köket!

Målade trägolv med rutmönster – superfint i köket!

Rutmålade trägolv är en idé jag verkligen gillar och inte alls skulle ha något emot att fixa i köket på Gotland (där det nu är klickgolv tyvärr – men jag tror trägolvet under ligger kvar). Att måla golvet helvita eller betsa dem är så klart superfint det med, men detta tycker jag ändå lyfter dem en liten snäpp till i ett kök. Alla foton från Bolaget. Undrar hur pilligt det är och hur lång tid det tar att göra – någon som testat?

Här kan man skymta golvet lite – fint!

Här kan man skymta golvet lite – fint!

(För övrigt läser jag hos Tant Johanna att lägenheten är Nina Peons – och alltså till salu. Förvånar mig inte, hon har alltid haft cool smak i mina ögon!)

Translation: Painting wooden floors in a checkered pattern looks great in a kitchen – I wonder how much work it would take to make them look like this?

#Etiketter
Bolaget

3 kommentarer

///////////////
 1. Lina

  Riktigt snyggt!! Skulle vilja göra det i ett rum hemma hos oss också, ett som målades vitt, men som kanske skulle kunna bli vitt och grått…! 😉

  0
  1. Maria Soxbo

   Lina: Gört! =)
   Tant Johanna: Det bästa är ju att man kan måla över om det blir fel.

   0
 2. Tant Johanna

  Visst är det köksgolvet underbart! Jag funderar på om vi ska fixa till ett sådant i köket. Allra helst hade jag velat ha det handmålade schablongolvet som jag bloggade om för någon vecka sedan men jag vet inte om jag är duktig nog för att fixa ett sådant.. Hmm, fortsättning lär följa.
  Tack snälla för länkningen 🙂
  Kram tanten

  0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.www.kamod.net.ua

www.agroxy.com

http://www.thailand-option.com