Banner
Finfina fynd hos Shavingkitsupplies.

Finfina fynd hos Shavingkitsupplies.

Dags för ett Etsytips igen! Denna gång är det shoppen Shavingkitsupplies, som har härliga vintagegrejer till överkompliga priser. Fint stylade bilder också – nackdelen är bara att det ibland är rekvisitan man vill ha, som till exempel Encyclopedia-trälådan på bilden ovan, när det bara är själva böckerna man får köpa … Men det är en smäll man får ta – fina saker är det hur som helst!

Translation: This week’s Etsy shop is Shavingkitsupplies, with lots of great vintage items. Unfortunately I often want to buy the props in the nicely styled photos instead of the actual item, but hey – it’s still a great shop.

2 kommentarer

///////////////
 1. Erika

  Tack för tipset! Jag la vantarna på det fina lövformade teakfatet på bilden, snart på ett bord nära mig. 🙂

  0
  1. Maria Soxbo

   Erika: Kul! Grattis till ett snyggt köp!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.top-obzor.com/samsung-galaxy-s8s8-sm-g950g955/

Этот полезный веб сайт на тематику авторский дизайн интерьера tsoydesign.com.ua