Banner
Snyggt och förmodligen rätt bekvämt!

Snyggt och förmodligen rätt bekvämt!

Minns ni stolarna jag köpte på förra loppisrundan i Gävle? Det fanns sex, men två av dem var i lite för dåligt skick så jag nöjde mig med fyra. Nu ser jag ju vad jag skulle ha gjort med de trasiga två (som för övrigt står kvar på den loppisvinden) – bältesstolar! Kul idé, rätt snyggt i rätt miljö och framför allt både miljövänligt, unikt och personligt. Tipset via Poppytalk och instruktioner hos Apartment therapy.

Translation: A fun DIY project if you have some chairs in a bad shape!

2 kommentarer

///////////////
  1. Terhi

    Hi! I like your blog, beautifull things you have posted. Is it ok, if I add your blog to my list?

    0
  2. EvaLi

    Vilken kul idé. Den ska jag lägga på minnet 🙂

    0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://apach.com.ua

ford

rbt.com.ua/montazh-vodoprovoda/