Banner
Diverse vintageprylar från RecycleBuyVintage.

Diverse vintageprylar från RecycleBuyVintage.

Etsysäljaren RecycleBuyVintage har mycket kitsch, sällskapsspel från förr och märklig kuriosa, men också ett och annat guldkorn – med andra ord en shop som kräver lite tålamod. Men när man väl hittar något skojigt så är det helt klart nåt som är unikt, så jag vill ändå tipsa om den här säljaren. Just nu sitter jag själv och grubblar över vad jag skulle kunna hitta på för skoj med gamla scrabblebokstäver …

Translation: Etsy seller RecycleBuy Vintage has quite a lot of junk, but also some great vintage objects. Take a look!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.steroid.in.ua/products/klomiver-kupit

link binaryoptions21.com