Banner
Cool detalj – måla trappan och ett par stolar i exakt samma nyans!

Cool detalj – måla trappan och ett par stolar i exakt samma nyans!

Om jag jag verkligen ville hitta en cool lägenhet och få mycket för pengarna (och petitesser som jobb, vänner et cetera inte hade någon betydelse …) så skulle jag nog satsa på Malmö. Med tanke på vilka pärlor som hamnar på Bolaget och hur “lite” de kostar – åtminstone jämfört med vad motsvarande skulle kosta i Stockholm – så kan man verkligen få ett drömboende där. Den här läckra hörnlägenheten i tre plan och på 199 kvadrat kostar 3 495 000 kronor. Mycket pengar så klart, men i Stockholm hade de nog kostat tre gånger så mycket …

Inte helt lättmöblerat med alla vinklar och vrår, men ack så läckert! (Hur fick de upp flygeln?)

Inte helt lättmöblerat med alla vinklar och vrår, men ack så läckert! (Hur fick de upp flygeln?)

Snyggt och sparsmakat.

Snyggt och sparsmakat.

Liten men härlig balkong.

Liten men härlig balkong.

Translation: If I really wanted a cool apartment for a reasonable amount of money in Sweden I would probably choose Malmö. This three-storey apartment of 199 square meters is for sale – 3.495 million SEK.

#Etiketter
Bolaget

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.top-obzor.com/obzor-htc-one-x10/

top-obzor.com

стоимость ремонта квартиры в новостройке