Banner
Gamla böcker, fina vykort och kuriosa.

Gamla böcker, fina vykort och kuriosa.

Att köpa böcker baserat på hur de ser ut snarare än vem som skrivit dem kanske är lite … udda, men jag kan ändå förstå att man vill köpa gamla böcker som de som Etsysäljaren Leeleescloset säljer. De innehar någon slags härlig charm som man gärna vill krydda sin bokhylla med, för dagens pocketböcker är helt enkelt inte särskilt fina i 99 fall av 100. Hur som helst så hittar du just gamla böcker, vykort och foton lite diverse prylar hos Leeleescloset – kika in!

Translation. Perhaps it seems a bit weird to buy books based on their looks instead of who wrote them, but I really like the charm of these old novels.

#Etiketter
EtsyLeeleescloset

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.imagmagnetsns.ua

Купить аккумулятор Topla

аккумуляторы иста