Fiskeattiraljer (och -förbud) i parti och minut.

Fiskeattiraljer (och -förbud) i parti och minut.

Ursäkta, men månadens spellista blir några dagar sen även denna månad – jag har liksom fullt upp med att leka sommarlov just nu. Men den kommer, jag lovar! Tills vidare får ni glutta på dessa bilder från en fiskestuga på Long Island där ägarna verkligen hållit kvar vid stugans ursprungliga tema. Det är kitschigt, lite over-the-top och ganska galet, men ändå mysigt. Fler bilder hos !

Translation: Well, it seems like the Spotify playlist for August will be a tad delayed too, since I’m way too busy enjoying my vacation to put one together. Sorry! It will be posted in the near future, but in the meantime – check out these shots from a fishing cottage on Long Island.

#Etiketter
Elle Deco

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


buysteroids.in.ua/inekczionnyie-anabolicheskie-steroidyi/testosteron/omnadren-250.html

www.velotime.com.ua

https://bestseller.reviews