Banner
Stenkyrka mejeri på norra Gotland. Alla foton © Maria Soxbo.

Stenkyrka mejeri på norra Gotland. Alla foton © Maria Soxbo.

Sommarens middagar har i ungefär 9 fall av 10 handlat om kött på grillen, men en kväll bestämde vi oss för att unna oss lite restauranglyx. Tipset om Stenkyrka mejeri hittade jag i ett gammalt inlägg hos Anness, och lammburgaren hon rekommenderade fanns inte längre kvar på menyn. Men lammkorven gick inte av för hackor den heller! Vi fick hela restaurangen för oss själva eftersom alla andra matgäster valde att sitta utomhus (jag frös lite för mycket), så det var fritt fram att fota den snygga inredningen. Ett gott tips om du ska till Gotland!

Lammkorv med potatissallad och rödbetor. Mums!

Lammkorv med potatissallad och rödbetor. Mums!

Translation: We’ve spent pretty much every night grilling in our own back yard, but one evening we went to dinner at Stenkyrka mejeri instead. Delicious, and a cool place – an old dairy converted to a hotel and a restaurant.

#Etiketter
Gotland

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


https://topobzor.info

steroid.in.ua

www.uniti.ua/ua