Banner
Citat på väggen må vara uttjatat, men just här funkar det ju alldeles briljant.

Citat på väggen må vara uttjatat, men just här funkar det ju alldeles briljant.

Vilar ögonen på det här snygga matrummet en stund mitt i modeveckahetsen – visst är det tjusigt? Blått, grönt, vitt och en liten gnutta skymtande trä i den slitna dörren, en perfekt mix som faktiskt funkar extra väl tack vare det numera annars så utskällda väggcitatet. Fotografen heter Jeroen Van Der Spek och bilden hittade jag via Sanctuary.

Translation: Cool and calm – this dining room has the perfect mix of colors and materials.

#Etiketter
Jeroen Van Der Spek

2 kommentarer

///////////////
 1. Vvv

  Maria! Jag behöver din hjälp! Du har så bra koll på webshoppar så jag tänkte att du kanske vet var i hela fridens namn det går att få tag på Irving Penns fantastiska fotografier. Moderna Museet har en affisch med hans verk för Loreal men alla hans andra foton går endast att beskåda i miniformat på google. Vad göra?

  0
  1. Maria Soxbo

   Hej Vvv! Tyvärr vet jag ingen på rak arm, men det kanske går att hitta några på Ebay om inte annat? Annars är det ju en idé att köpa en av hans fotoböcker och skära ut bilder ur om du vill rama in.

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


adulttorrent.org/category/anime_and_hentai/31

https://bestseller.reviews

velotime.com.ua/category/sportivnye-velosipedy/