"Åh, vad spontant du placerade det där squashracketfodral under mig, och den där snyggt slängda gråa tröjan på stolen. Du är både sportig och lite sådär vild och okontrollerad. Och du har inga färger hemma, för din personlighet är färggrann så det räcker. Som om en dubbelregnbåge och den där färghjuls-muspekaren på en mac har parat sig och fått dig, right? Skjut mig. Eller vänd mig i alla fall bakochfram."

"Åh, vad spontant du placerade det där squashracketfodral under mig, och den där snyggt slängda gråa tröjan på stolen. Du är både sportig och lite sådär vild och okontrollerad. Och du har inga färger hemma, för din personlighet är färggrann så det räcker. Som om en dubbelregnbåge och den där färghjuls-muspekaren på en mac har parat sig och fått dig, right? Skjut mig. Eller vänd mig i alla fall bakochfram."

På väggen hemma hos mig hänger Olle Eksells kakaoögon, och det är jag inte direkt ensam om – det är jag väl medveten om. Och därför är det så klart hysteriskt roligt att läsa satiriska inlägg där ett antal hem granskas av just Eksells ögon – !

Translation: The poster with the two eyes is designed by Olle Eksell and hangs in many, many Swedish homes. The blog Mitt eget jävla Narnia has made a very satirical post about it and it hysterically funny (only in Swedish though).

#Etiketter
Olle Eksell

12 kommentarer

///////////////
 1. Maria Gunnaon

  He he… He He HE! Det här är ju underbart! Strålande bitsk humor om navelskådande inredning. Sånt går förstås hem i den här stugan:D Tack för tipset!

  0
 2. Emma Aspelin

  Maria, du är inte bara duktig utan snygg också!

  0
 3. Emma Aspelin

  Lisa sa att du är knasig!

  0
 4. enannanhelena

  Ha, ha jag skrattar så jag tjuter! Var till och med tvungen att visa, den annars rätt så inredningsljumme, mannen. T o m han skrattade fast att han inte sett “ögonen” i alla möjliga inredningsreportage, de senaste åren.

  Tack för kvällens hjärtligaste skratt!

  🙂
  /helena

  0
 5. denice

  Hej! vet du vart man får tag på sånt där golv? är riktigt riktigt sugen på att göra om i mitt rum igen och då vill jag gärna ha vitt golv (plankor) lackade helst. hittar det ingenstans. vore roligt om du kunde lägga upp några hemsidor där man kan köpa 🙂

  0
   1. denice

    gissar på det jag med dock svårt att hitta!

    0
 6. Pingback:Tänk utanför lådan | Tsoydesign

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://avtopoliv-gazonov.kiev.ua

nissan-ask.com.ua

www.rbt.com.ua