Banner
IKEA-katalogen 2012.

IKEA-katalogen 2012.

Mmisstänker att ingen har missat att den är här nu – IKEA-katalogen 2012. Jag svängde förbi pressfrukosten i morse och plockade åt mig en i jumboformat, men lite lättare att hantera är den ju online (eller på ipad). Omslaget får tummen upp av mig, fint och inspirerande! Men när jag och en ELLE-kollega bläddrade i den kom vi fram till att det känns som att IKEAs kreativitet och inspirationsförmåga har flyttat till nätet för gott – på bekostnad av katalogen som känns allt mer som just en … katalog. Lite tråkigt tycker jag, i det här fallet kan man väl både ha kakan och äta den?

Temat kvadratsmart ligger ju däremot i tiden, och jag kan ju inte låta bli att tipsa om Kvadratsmart-bloggen igen för er som är trångbodda. Och så till sist ett ord om nyheterna, där serien Isala känns som den mest iögonfallande. Murriga lerfärger, en slags vintervariant av de smutsiga pastellerna och en mjukare variant av Trollsta, skulle man kunna säga. Fina i rätt hem tror jag, hoppas de dyker upp i inspirerande reportage i inredningstidningarna snart så jag får se om teorin stämmer.

[poll id=”63″]

Translation: The new IKEA catalogue. I love the cover image, but it feels a bit like all the amazing creativity has gone online and the catalogue feels rather boring now.

#Etiketter
IKEA

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


showroom-kiev.com.ua

корпусная мебель

roofing consultants Providence