Vackraste hortensiorna som nu står hemma hos mig. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign

Vackraste hortensiorna som nu står hemma hos mig. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Bästa, bästa ELLE-redaktionen! Men idag är min sista dag som redaktionschef här, och nu är det full frilansfart framåt som gäller. Nycklarna till nya kontoret blir i morgon, och det ska inhandlas skrivbord och inredas. Jag blev kungligt avfirad igår, bland annat med de här magiskt vackra hortensiorna som nu lyser upp hemma – grönt och lila är ingen dum kombination.

Komplett med dagg? Nja, snarare så kom det en regnskur när jag var på väg hem. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se.

Komplett med dagg? Nja, snarare så kom det en regnskur när jag var på väg hem. Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se.

Translation: My last day at the ELLE office! I’m back to freelancing and tomorrow I will get the keys to my new office and can start the very pleasant task of buying furniture for it. These gorgeous hydrangeas were a present from my ELLE collegues, aren’t they beautiful?

#Etiketter
ELLE

6 kommentarer

///////////////
 1. Oroad trogen läsare

  Kommer du fortsätta blogga här? du försvinner väl inte från nätet också?!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jag kommer absolut att fortsätta blogga, och åtminstone tills vidare så är jag kvar på den här adressen – jag trivs så bra under Elle.se att jag tänkte stanna så länge jag får!

   0
 2. Josephine Bergerheim

  Tycker verkligen om din blogg! Hoppas man kan fortsätta läsa den! Kram från Josephine

  0
 3. Tove - Formfront

  Vad kul att du ska fortsätta blogga här i alla fall, så jag får fortsätta följa den 🙂 Lycka till med frilansandet!

  0
 4. Lisa

  Lycka till! Kan inte du visa lite bilder på ditt frilanskontor sen? Jag har själv precis flyttat till frilanskontor och behöver inspiration!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


www.best-cooler.reviews/everything-you-should-know-rtic-soft-coolers-line/

http://ka4alka-ua.com

www.avtokum.com/