Jag blev lite full i skratt när jag såg – dagen efter att jag själv investerat lite i mig själv och mitt jobb. Ett nytt datorfodral från i höstmysig filt och en rejäl och herrig klocka från . Jag skyller det inte enbart på min nya jobbtillvaro som frilans utan också på att jag alltid får ett sug efter att handla kontorsprylar på hösten. Skolstartsvibbar kanske?

Nytt datorfodral från p.a.p. och klocka från Michael Kors. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Nytt datorfodral från P.A.P. och klocka från Michael Kors. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Translation: I bought two things to help me in my new life as a freelancer this fall – a wristwatch from Michael Kors and a laptop cover from P.A.P.

#Etiketter
Michael KorsP.A.P.

9 kommentarer

///////////////
 1. Lisa E

  Oj vad fin klocka! Får man fråga om du vet modellnumret? Tack för bästa bloggen! /Lisa

  0
 2. Rebecka

  Nu blev det lite komiskt för min del; direkt efter att jag varit inne på Svenskt Tenns hemsida och (för hundrade) gången funderat över när jag ska slå till på de fina underläggen med världsdelsmotiv så går jag in på din blogg och återser dem här! Och – jag har exakt samma klocka. Den är riktigt, riktigt fin och jag tycker mer och mer om min ju mer jag använder den! Hoppas du blir lika nöjd med din!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Haha! Slå till på underläggen vettja, jag är lika nöjd med dem som med klockan!

   0
 3. Malin

  Riktiga godbitar. 🙂 Nu vill jag också ha en Michael Kors-klocka.

  0
 4. Johannatorvaldsson

  Grym klocka! vill ha..
  blogg.veckorevyn.com/fashionandart

  0
 5. Johannatorvaldsson

  Grym klocka! vill ha..
  blogg.veckorevyn.com/fashionandart

  0
 6. Sophie

  Hej

  Var hittade du ditt datorfodral i grå filt? Har bara sett dem i skinn i sthlm…
  Tack på förhand!

  Vänligen

  Sophie

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   På Macoteket på Birger jarlsgatan! Jag hade nog köpt ett i skinn om det inte vore för att de bara fanns kvar i rött, men jag älskar filtfodralet också!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


ссылка avto-poliv.com.ua

фото высокого разрешения