Banner

Mysigt vardagsrum med en sak som jag gärna hade haft i ena hörnet av vårt kontor den här ruggigt regnblöta onsdagen – en öppen spis. I brist på det tänder jag ett ljus, dricker te och lyssnar på regnknattret mot fönstret – inte helt fel det heller! Det mysiga rummet hittade jag via This pretty space, och det är precis vad jag vila ögonen på idag.

Brasa i kaminen, perfekt för en dag som denna.

Brasa i kaminen, perfekt för en dag som denna.

Translation: Love our new office, but a rainy and cold day like this I would have loved to have a fireplace in a corner …

3 kommentarer

///////////////
 1. Malin

  Riktigt mysigt. Tänt ljus låter som en bra kompromiss tycker jag. 🙂

  0
 2. Mimmigr

  Hej! Jag studerar på journalisthøgskola i England och har en liten fråga till dig som har mitt drømyrke! Anvander man sig verkligen av Teeline Shorthand i verkligheten!? Måste man verkligen lara sig detta? Tycker att det ar rena arabiskan och har supersvårt før att lara mig det.
  Tack før fantastisk blogg! Ursakta avsaknaden av svenska tangenter…

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Haha, jag har inte ens en aning om vad Teeline shorthand är! Inget man lär ut på svenska journalisthögskolor, även om jag gissar att det är något slags stenografiform? Jag kan inte stenografi överhuvudtaget och även om det så klart vore praktiskt att kunna anteckna supersnabbt så använder jag oftast bandspelare (iPhone). Kanske viktigare om du ska jobba i England?

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


cl24.com.ua/ctcat/odnodnevnye-linzy.html

дизайн трехкомнатной квартиры в панельном доме

поклейка обоев киев