Banner

Donna Wilsons finurliga design är svårt att inte tycka om, den är lekfull och snygg på samma gång. Men med de här möblerna (som är antingen för SCP eller Ercol eller både och – jag lyckas inte begripa sammanhanget när jag läser hennes blogg) tycker jag att hon har överträffat sig själv. Otroligt snygga!

Fantastisk soffa!

Fantastisk soffa!

Älskar kombinationen av blekt trä och färgstark rygg.

Älskar kombinationen av blekt trä och färgstark rygg.

Translation: I can’t figure out whether these are a collaboration between Donna Wilson and SCP och Donna Wilson and Ercol or both when I read Donna’s blog, but it doesn’t matter – they are AMAZING and I want every one!

2 kommentarer

///////////////
 1. Helene

  Det ar Ercol-mobler som saljs av SCP. 🙂 Ercol ar ett valdigt brittiskt designforetag som jag tror borjade med pinnstolar nan gang i 1900-talets mitt. I dagens retrovag ar vintage Ercol valdigt populart. SCP ar en framatstravande designbutik i London (som nu ocksa har onlinehandel), med manga designsamarbeten. Jag tror de var ett av de forsta foretagen som salde Donna Wilsons produkter.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tack för förklaringen! Ja, jag vet vad både Ercol och SCP är, men hajade inte riktigt sammanhanget ändå. Men nu är det solklart! =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


сумки из натуральной кожи