i Kista är ju min favorit, och den här gången tänker jag inte missa som äger rum samma helg – 30 september till 2 oktober. Och det tycker jag inte heller att du ska missa, så därför lottar jag ut ett gäng kombibiljetter! Tre personer vinner två biljetter vardera som ger fritt inträde på båda mässorna. Det är ingen megadyr upplevelse jag tävlar bort, en kombibiljett kostar 150 kronor per person, men med tanke på att allt är till salu så kan det ju vara roligare att ha pengarna på fickan istället för att betala entré med dem. Enbart biljetterna ingår i vinsten, det vill säga eventuella resor och boende till Stockholm ordnar du själv.

Vinn biljetter till två mässor på samma helg!

Vinn biljetter till två mässor på samma helg!

Och för att tävla behöver du bara berätta i en kommentar vilken typ av inlägg här på Tsoydesign du gillar bäst! Jag drar tre vinnare à två biljetter vardera fredagen den 23:e september, dvs veckan innan mässorna. Lycka till!

Translation: Giveaway of tickets to the antique fair in Stockholm!

#Etiketter
antikmässa

29 kommentarer

///////////////
 1. Kaisa

  Jag tycker bäst om inlägg med bilder från riktiga hem! Alltså där det verkligen bor människor 🙂 De bilderna känns mer levande. Och så är det ju alltid kul med tips på inredningsbutiker också!

  0
 2. E.K.

  Veckans tema! Oslagbart.

  0
 3. Teresa

  Inspirationsinlägg, helt klart! Någons hem, en installation från något inredningsmagasin.. Allt som får det att kläckas idéer i det egna huvudet.

  0
 4. M-L

  Jag tycker bäst om de inlägg där du visar ting du fyndat eller investerat i till ditt eget hem och liv.

  0
 5. Ida W

  Hej Maria! Jag håller med föregående talare! Det är iaf sådana inlägg som har fått mig att öppna plånboken. Senaste inspirationen var tex de datorfodralen från P.A.P. Blev dunderförälskad!

  0
 6. Jessica

  Jag älskar alla inlägg från Formex-mässan! Har velat gå i flera år men då jag jobbar som sjuksköterska och inte är i branschen är det svårt att fiska fram biljetter, då är din underbara rapportering det näst bästa!
  Stor kram och tack för en underbar blogg med dagliga uppdateringar!

  0
 7. Jessica

  Jag älskar alla inlägg från Formex-mässan! Har velat gå i flera år men då jag jobbar som sjuksköterska och inte är i branschen är det svårt att fiska fram biljetter, då är din underbara rapportering det näst bästa!
  Stor kram och tack för en underbar blogg med dagliga uppdateringar!

  Gilla
  Svara

  0
 8. Anna

  Inspirationsinläggen är de jag gillar allra bäst och de sätter alltid ett stort, lyckligt leende på läpparna!

  0
 9. Viveca

  Oj, svårt val… Men all inspiration jag får till mitt hem och som fastnar i mitt bakhuvud och jag tar fram när jag behöver ! Inredning alltså !

  0
 10. VolangLinda

  jag tyckte det var superkul att se ditt stylinguppdrag med den fina sängen! så kul att se en miljö växa fram med före och efterbilder och inspirationscollage/tänk.

  0
   1. VolangLinda

    ja det gjorde jag! förlåt. så knäppt det känns nu… börjar om då: jag gillar bäst när du skriver om DIY och så när du har veckans tema:)

    0
 11. Therese

  Det blir svårt att komma på ett som är bättre än alla andra eller så, din inredningsblogg håller hög klass! Men en favorit var nog när du besökte Tove Adman (Publicerad 06 augusti 2011) Älskar hennes design och form!

  0
 12. Anna

  Alla smarta idéer som man kan göra själv. Om jag nu måste välja….

  0
 13. Lisa

  Åh jag älskar Antik & Kuriosa-mässan. Förra året hittade jag mitt älskade tidningsställ där. Jag älskar också när du skriver inlägg om inredning, och speciellt möbler, som du gillar. Det är en sån stor inspirationskälla!

  0
 14. Caroline

  Åh vilken bra tävling! Med risk för att låta allt för diplomatisk, så måste jag säga att jag gillar mixen på dina inlägg. Allt ifrån fina DIY’s till grym inspiration och bilder från både dig själv och andra. Klickar mig alltid härifrån med ett ‘a-haa’! Underbart! Att få gå på mässorna med en vän hade varit helt fantastiskt!

  0
 15. Mimmi Staaf

  Jag tycker om när du skriver om möbelnyheter och DIY! Men är mycket nöjd över blandningen som den är.. 🙂
  MVH
  Mimmi

  0
 16. Maria Js Wester

  Genom din blogg upptäckte jag my bearded pigeon och etsy. I dag köpte jag fyra stycken kuddar med kartmotiv därifrån! Tack för tipset! Jag gillar när du ger tips på var man kan finna ekologiska, handgjorda produkter.

  Mvh
  Maria

  0
 17. Karoleen Lindberg

  Jag gillar inläggen om DIY – det är intressant och kul att se om det är något som man kan göra själv.

  0
 18. Leana

  Älskar alla inlägg om behandlar compact living, kvadratsmart. Svåraste inredningen är den på små ytor, med med hjälp av din blogg har jag fått smarta tips och inspiration, Tack!

  0
 19. Maud

  När man får kika in i olika personers hem, och hitta små detaljer som ger ett ahaaa och kan omvandlas till något liknande, fast eget, i ens egna hem!

  0
 20. Erika

  De bästa inläggen när du blandar inspiration med vart man kan köpa sakerna som syns, eller liknande saker, då får man både ideerna och om man vill kika runt så ser man vart man kan köpa grejerna.

  0
 21. Evelina

  Jag gillar blandningen, men i främsta rummet hamnar inläggen Inspiration och Inredning då dessa ger just den bästa inspirationen!

  0
 22. Maria

  Kolla vilken fin våning på Kungsholmen som jag hittade. Fantastisk! WOW!

  /Maria

  0
 23. Emilia Kempe

  Jag älskar hela bloggen, såklart! Men allra finast är inläggen med bilder på fint inredda lägenheter/vindsvåningar. Då längtar jag tills jag får flytta ihop med min fästman och inreda tillsammans med honom!

  0
 24. Lisa

  Jag gillar Veckans tema starkt!

  0
 25. Hannak

  Vad jag verkligen gillar är att du inspirerar mig till teman som jag själv inte skulle plockat ihop – men som jag verkligen fastnar för!

  0
 26. Katja Asikainen

  hej, jag gillar blandningen i bloggen och veckans tema är kul ! katja

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


yarema.ua

Тестостерон

https://buysteroids.in.ua