Banner

På Habitare fanns ett par utställningar som vi raskt betade av. Trash, av svenska och finska designstudenter, var inte den snyggaste, men förmodligen den mest kreativa. En mans skräp blir någon annan mans design, var grundtanken bakom utställningen som producerats av modeskaparen Isa Kukkopuro och skräpdesignern Henrik Enbom/Dodo– och uppfinningsrikedomen flödade. Kul utställning som stimulerade pysselnerven till och med hos mig.

Utställningen Trash på Habitare. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Utställningen Trash på Habitare. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

En takkrona av skedar – idén har jag sett förutom, men tanken är god. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

En takkrona av skedar – idén har jag sett förutom, men tanken är god. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Kamratlig fåtöljen och knäande stolen höll sällskap i ett hörn. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Kamratlig fåtöljen och knäande stolen höll sällskap i ett hörn. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Ett retrodoftande vardagsrum med "kamin" gjord av en gammal radio. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Ett retrodoftande vardagsrum med “kamin” gjord av en gammal radio. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Udda stolar i massor – dessa är bara en bråkdel av alla som hängde runt utställningen. De klädda skedarna drog blickarna till sig, även om det inte är den mest funktionella designen kanske ... Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Udda stolar i massor – dessa är bara en bråkdel av alla som hängde runt utställningen. De klädda skedarna drog blickarna till sig, även om det inte är den mest funktionella designen kanske … Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Byrån gjord av gamla trälådor påminner inte så lite om WIS designs Decades i lite ruffare tappning. Trasmattor är det hetaste just nu (till och med på modesidan! Svenska Hope har gjort en kjol av trasmattor!) och dessa är gjorda av återvunna jeans. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Byrån gjord av gamla trälådor påminner inte så lite om WIS designs Decades i lite ruffare tappning. Trasmattor är det hetaste just nu (till och med på modesidan! Svenska Hope har gjort en kjol av trasmattor!) och dessa är gjorda av återvunna jeans. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Translation: The Trash exhibition at Habitare in Helsinki was really creative and fun, with trash design made by Swedish and Finnish design students.

4 kommentarer

///////////////
 1. Kakan

  Reklamen är i vägen när man skall läsa inlägget, tråkigt.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tyvärr så har jag inget att göra alls med annonserna, så jag kan inte styra över det.

   0
 2. esteterier

  Man vill ju kommentera nästan varenda bild, så himla inspirerande! Och tips till kakan: om du har Firefox kan du slippa jobbiga banners och reklam: https://addons.mozilla.org/sv-se/firefox/addon/adblock-/

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Kul att du gillar, Esteterier! =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.imagmagnetsns.ua

steroid-pharm.com

www.farm-pump-ua.com