Som avrundning på rapporteringen från Helsingfors, som alltså är , så kommer här ännu ett bildregn på sånt som inte riktigt passat att göra ett helt eget inlägg av men som ändå fastnade på bild. Och medan ni kikar på bilderna får ni jättegärna fundera över vad ni tyckt om rapporteringen? För mycket, för lite? Tyck gärna till, så jag vet vad ni helst läser om tills nästa gång jag åker någonstans!

Restaurangen i Helinä rautavaaran museo i Esbo (som också är en del av World design capital Helsinki 2012) hade fina lampor i taket. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Restaurangen i Helinä rautavaaran museo i Esbo (som också är en del av World design capital Helsinki 2012) hade fina lampor i taket. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Vildsvinsmacka som inte var av denna värld fick vi smaka i butiken Juuren puoti. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Vildsvinsmacka som inte var av denna värld fick vi smaka i butiken Juuren puoti. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Ute i Helsingfors slakteriområde är stora förvandlingar på gång och det här blir ett hett område inom kort. Vi hälsade på stjärnkocken Antto Melasniemi som provade fram pizzarecept i en gammal lagerlokal till sin nya finpizzeria Putte's som öppnar nästa vecka. Ljuvligt gott! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Ute i Helsingfors slakteriområde är stora förvandlingar på gång och det här blir ett hett område inom kort. Vi hälsade på stjärnkocken Antto Melasniemi som provade fram pizzarecept i en gammal lagerlokal till sin nya finpizzeria Putte’s som öppnar nästa vecka. Ljuvligt gott! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

En sväng till sportstaden Lahtis (som också är en del av kulturhuvudstaden trots att det ligger tio mil bort) hann vi med, och i Sibeliushuset fanns spännande näverväggar att fingra på. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

En sväng till sportstaden Lahtis (som också är en del av kulturhuvudstaden trots att det ligger tio mil bort) hann vi med, och i Sibeliushuset fanns spännande näverväggar att fingra på. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Apa på stan! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Apa på stan! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

I akademiska bokhandeln ligger Café Aalto med inredning av berömda Alvar Aalto. Fint! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

I akademiska bokhandeln ligger Café Aalto med inredning av berömda Alvar Aalto. Fint! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

En bild till från Café Aalto, och så en bild på mitt minisängbord på Klaus K-hotellet som matchade druvorna så snyggt. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

En bild till från Café Aalto, och så en bild på mitt minisängbord på Klaus K-hotellet som matchade druvorna så snyggt. Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

En vacker taklampa inne i Arabiafabrikens utställningslokal och så anrika Savoy (som Savoyvasen designades till). Dit hann vi aldrig gå in, men nästa gång är det ett måste! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Paavo Tynells vackra taklampa inne i Arabiafabrikens utställningslokal och så anrika Savoy (som Savoyvasen designades till). Dit hann vi aldrig gå in, men nästa gång är det ett måste! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Cool arkitektur utanför Marimekkobutiken inne i själva byggnaden, och så en bild från utställningen i Marimekkobutiken. Glada färger! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se

Cool arkitektur utanför Marimekkobutiken inne i själva byggnaden, och så en bild från utställningen i Marimekkobutiken. Glada färger! Foto: © Maria Soxbo/Tsoydesign.se

Translation: Just emptying my camera from the Helsinki trip, this is the last post about the World design capital 2012 for now. What did you think about my posts from Helsinki? Did you want more? Or less?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


женская виагра

химчистка киев