Kan du tänka dig att ta hjälp av en inredningsexpert för att få det snyggt hemma, trots att du själv är inredningsintresserad? Hemmet på de här bilderna har fått en ansiktslyftning med hjälp av expert, och det är ju superfint! Men även om jag ofta beundrar stylisters öga och fantasi och även om mitt eget hem garanterat skulle bli mycket coolare om ett proffs fick ta över, så tror jag att det skulle kännas märkligt att bo i ett hem som någon annan inrett. Eller hur resonerar ni?

Färgstarkt och ombonat i vackra rum. Foto: Andreas Mikkel Hansen/Bo bedre

Färgstarkt och ombonat i vackra rum när proffsen får bestämma. Foto: Andreas Mikkel Hansen/Bo bedre

Höstiga färger i textilierna. Foto: Andreas Mikkel Hansen/Bo bedre

Höstiga färger i textilierna. Foto: Andreas Mikkel Hansen/Bo bedre

Translation: Would you let a professional decorator re-do your home? Even though I often admire the result, like on these pics from a home redecorated by one of Bo Bedre’s stylists, I have a hard time imagine living in a house that someone else had decorated.

#Etiketter
Bo bedre

7 kommentarer

///////////////
 1. Emma

  Jag haller med dig. Ta hellre inspiration fran dem, och sa blandar du det som du vill och som ar ratt for dig… Det ar sa man far ett harligt hem i slut andan. Tack for en inspirerande blogg.

  0
 2. Emma B

  Har också funderat över det nu när jag ska flytta och själv brukar köra fast i gamla spår. Jag skulle inte ge någon fria händer men lite tips och råd absolut.

  Förälskade mig i den färgglada rutiga kudden men hittar inte var den kommer från. Vet du?

  0
 3. Maria

  För mig är det rätt självklart att inreda själv. Jag inreder ju för min egen skull, för att jag ska trivas och känna mig hemma. Det kanske inte är det trendigaste hemmet och en del prylar drar helt klart åt det kitschiga hållet, men det är MIN kitsch, mina minnen. Och det är precis så jag vill ha det. Däremot håller jag med om att det kunde vara kul att få några tips och råd:)

  0
 4. Anonym

  Om man är inredningsintresserad själv, tror jag det är svårt. Men kanske att man kan anlita någon för att bolla idéer med?

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


ukrterminal.kiev.ua

https://citroen.niko.ua

ремонты квартир