Banner

Något i den här bilden fångade mitt öga, och ju mer jag kollar på den desto mer förtjust blir jag. Jag gillar att mattan inte är så matchy-matchy, till exempel – att den är mattare i färgerna än kuddarna i soffan. Däremot skulle jag byta ut golvlampan, den känns lite ocharmig i sammanhanget. Men betongbordet – aaaaah. När ska jag komma över mitt ha-begär egentligen? Bilden är från Boligmagasinet.

Färgperfektion!

Färgperfektion!

Translation: Perfection! Love the concrete table, the colorful pillows, the faded rug. From Boligmagasinet.

#Etiketter
Boligmagasinet

3 kommentarer

///////////////
 1. Josefine Halfwordson

  Vilket sammanträffande! Håller precis på att ta fram ett liknande betongbord i min Betonggruva.

  0
 2. Åsa

  Hej,
  har du kollat in http://www.mbjdesign.se/
  Ligger i Göteborg och gör sååå snygga betongbord!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Absolut, jag kollade in dem när vi letade soffbord, men det blev ett vintagebord istället. Mycket snyggt!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


ukrterminal.kiev.ua/ru/services/Tamozhennobrokerskie-uslugi/