Banner

Cos kollektioner är väldigt mycket “jag”, och i fredags gick jag lös inne i Stockholmsbutiken och kom hem med inte mindre än fyra plagg. I påsen låg också en lapp om att webbshoppen precis slagit upp portarna, och även om det inte är inredning så anar jag att det finns en och annan av er läsare som 1) är modeintresserade och 2) inte bor i Stockholm, så jag passar på att tipsa om att det går lika bra att shoppa online! (Vilket även hjälpte mig, för en av tröjorna jag missade när den fanns i butik fanns kvar online så plötsligt hade jag klickat hem ÄNNU ett Cos-plagg …)

Farligt, farligt men härligt, härligt.

Farligt, farligt men härligt, härligt.

Translation: I love Cos and finally there’s a webshop!

#Etiketter
Cos

8 kommentarer

///////////////
 1. Maria

  Åh tack för tipset! Vad har du shoppat?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tröjor och blusar en masse, så snart måste jag börja investera i byxor och kjolar också så jag inte behöver gå “ankeborg”… =)

   0
 2. Johanna

  Äntligen!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ja, jag håller med!

   0
 3. Katja

  Oj vad fina och stilrena kläder – utan att vara för klassiska och strama. Gillar skarpt skorna, och den gula kjolen i ditt bildinlägg. (De skickar tydligen också till mitt hemland, Finland). hälsn. http://www.neovias.blogspot.com

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Kul att du gillar!

   0
 4. Sofie

  Åh, grymt. Visste inte att de hade webbshop! Annars burkar jag besöka COS i Köpenhamn när jag är där, men det är inte allt för ofta. Datorn är närmare inom räckhåll 🙂 Tack för tipset.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Webshoppen är sprillans ny, så det var inte så konstigt. Men visst är det härligt!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


ведение беременности киев

купить стероиды

недорогие ковры