Banner

Kändiskollektioner brukar sällan vara något att hänga i julgranen, varken på mode- eller inredningssidan. Men Woody Allen-favoriten Diane Keaton lyckas ändå riktigt bra med sitt samarbete för Bed, bath & beyond tycker jag. K by Keaton innehåller enkla, grafiska textilier som lätt kombineras med annat, och minimalistiska muggar och små tallrikar med ord. Trendigt, men inte så att det gör ont (och så man ledsnar direkt).

Industritrendsflirt - check!

Industritrendsflirt - check!


Dock verkar Bed, bath & beyond inte direkt lyckats med marknadsföringen – jag har läst om kollektionen på flertalet amerikanska bloggar de senaste dagarna och ändå släpptes nyheten redan i juni? Därför känns det lite utplockat i webbshoppen, men det kanske kan bli en fortsättning?

K by Keaton.

K by Keaton.

Mera K by Keaton.

Mera K by Keaton.

Det som kittlar tanken lite är hur idén ens uppstår – varför just den kedjan och den stjärnan? Det är lite som att … Hemtex skulle ha ett samarbete med Marie Göranzon. Men nja, Hemtex har ju andra samarbeten på gång.

Translation: Bed, bath & beyond has apparently a collaboration with Diane Keaton, and it looks pretty nice even though the marketing seem to have been lacking some impact considering that most American blogs I read blogged about it this week when it in fact was released in June.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.adulttorrent.org/search/GloryholeSwallow

http://www.best-cooler.reviews/

ka4alka-ua.com/tabletirovannie/metan