Banner

Redan när jag såg den här bilden visste jag att den fina rådjursaffischen garanterat skulle bli hopplös att få tag på. Det är ju så med inredningsreportage – ägarna har alltid hittat coola grejer i kontainrar, när gamla affärer lades ner, när de ärvde sin rika brylling eller när nån GAV dem en designermöbel som tack för barnvaktshjälpen. Typ. Och mycket riktigt – rådjuren var tydligen tänkt som måltavla för bågskyttar från början, men blev en fin tavla istället. Nån som sitter på lite gammal måltavlekonst som de vill bli av med? Maila mig …

Finfin tavla – hopplös att få tag på.

Finfin tavla – hopplös att få tag på.

Translation: Why is it always that the cool stuff you see in other people’s homes is one-of-a-kind stuff that you never find yourself? This cool deer picture is actually an archery target, so if you happen to own one like it … send me an e-mail.

2 kommentarer

///////////////
 1. Anonym

  Men det ar ju det som ar grejen! Att det ar extra fint for att det inte gar att kopa och ar helt unikt. Tank om allt hade en prislapp och butik, da skulle det ju bli uppenbart ett stylistjobb, produktplacering och kannas oakta. Vill du ha ett snyggt radjur pa vaggen eller nagot personligt unikt fynd som inge annan har? Sjalv har jag en gamla sortens overgangstalle-skylt som jag hittat i en sandhog.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ja, jag vet att det är grejen och att man tycker att det är superroligt när man hittar något unikt själv. Men det hindrar mig ju inte från att bli avundsjuk när det är någon annan som har hittat godbitarna… =)

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


101binaryoptions.com

антисептики