Banner

Riktigt ruskväder ute idag, blött och dimmigt – då känns det gött att jag utnyttjade den fantastiska gårdagen ordentligt! Vi promenerade Djurgårdskanalen runt, åt lyxig lunch på Villa Källhagen, kikade in på Tekniska museet för första gången (där jag insåg att jag är rätt gammal ändå, eftersom många av museiföremålen faktiskt fanns i mitt hem när jag växte upp …) och åkte sen hem för mysig middag. Idag väntar tvättberget, men det gör ju inget när solen ändå lyser med sin frånvaro och dagen inleddes med en lyxfrukost. Hoppas ni får en härlig söndag!

Mysfrukost i söndagsrusket.

Mysfrukost i söndagsrusket.

Translation: Yesterday was the perfect fall day, with a long walk, a delicious lunch and a museum visit. Today – laundry day. But at least I started with a great breakfast.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


monaliza.kiev.ua/catalog/zaporozhye/