Banner

Almanackor är nåt jag förknippar med mitt barndomshem – där hängde det alltid en i köket. Olika varje år, i bland en från pappas jobb inom skogsindustrin med fina naturbilder, ibland en reklamalmanacka från ICA. Själv har jag inte tagit med mig den vanan när jag flyttat hemifrån, men den här fina almanackan från Sweet fine day (grundarna bakom Whimsy & spice) gör mig faktiskt sugen.
Och PS – är man inte sugen på en almanacka med mattema så har precis Cats let nothing darken their roar släppt sin variant för 2012, liksom UrbnCal som i år har Helsingfors som tema.

Dekorativ kalender för köket.

Dekorativ kalender för köket.

Translation: I grew up with a wall calendar in the kitchen, but never brought that tradition with me when I left home. I’m getting tempted now though, with so many great calendars available. This pretty one from Sweet fine day for example, or the cool one from Cats let nothing darken their roar or the Helsinki one from UrbnCal.

2 kommentarer

///////////////
 1. Frida Anthin Broberg

  Jojo den var allt snygg. Med risk för att man blir galet hungrig hela tiden.. Om du sedan vill ha något att lägga maten på kan du alltid kika in hos mig och tävla om min bok Fabulös keramik..
  Kram Frida, fabkeramik.blogspot.com

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Haha, sant! Och vad otroligt mysigt du bor, att döma av bloggen!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


купить женскую кожаную куртку

http://biceps-ua.com/