Veckans favoriter går i höstfärger så klart, och jag önskar bara att solen kunde skina så skulle jag inte alls protestera mot årstiden för tillfället. Men idag är det grått, grått, grått och jag tror det får bli ett museibesök och en fika på stan för att kompensera.

Fyra finingar som inspirerat mig under veckans som gått.

Fyra finingar som inspirerat mig under veckans som gått.

Veckans fyra favoriter är:
Hemmet: Min kontorskollega besökte Aerin Lauders Hamptonshem förra sommaren och det var så klart fantastiskt, men jag undrar om inte hennes skidstuga i Aspen faller mig i smaken mer. Mer hos .
Prylen: Hur söt? Etsysäljaren gör små krumerlurer av ståltråd och det är mycket personlighet trots två dimensioner.
Bilden: Åh, jag bara föll för den här höstsprakande bilden från Schweiz tagen av . Vackert!
Idén: Gud, så briljant! Hos hittade jag Dirt poster, som inte ser särskilt spännande ut på den här bilden men och förundras över idén bakom den!

Translation: My four favourites of the week: Aerin Lauder’s ski chalet in Aspen, a cute wire owl by Life on wire, a gorgeous landscape in Switzerland captured by Ting Hay and the supercool Dirt poster!

#Etiketter
Aerin LauderEtsy

2 kommentarer

///////////////

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://salon-svadebny.com.ua

showroom-kiev.com.ua

ford.niko.ua