Banner

Kreativitet är nog den egenskap jag beundrar mest. Här är det Anne Laure-Maison som kommit på idén att fota upplysta fönster nattetid i olika världsstäder och sedan foga samman bilderna till ett sagolikt hus med vinklar och vrår. Underbar idé och fantastiska bilder! Denna och liknande huskonstverk från Amsterdam, Paris, New York och Île de Ré finns att köpa här för 350 euro, och vill man hellre ha sin egen hemstad så finns det förstås inget som hindrar att man försöker sig på nåt liknande själv.

Fönster i Prag.

Fönster i Prag.

Translation: I love Anne Laure-Maison’s creativity – here’s a fairytale-like “house” created as a collage of many, many windows photographed at night.

#Etiketter
Anne Laure-Maison

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


www.adulttorrent.org/details/maragon_quest_ver_1_1

монтаж электрического теплого пола

дапоксетин отзывы