Hänger ni på ? Det gör jag () och älskar det, det är ett perfekt ställe att både hitta och sortera inspirationsbilder på utan att behöva tynga ner datorns hårddisk med bildmappar. Och nu har jag hittat ytterligare ett ställe – !

Några bakverk kanske?

Några bakverk kanske?


Det är i princip samma sak som Pinterest, förutom att det här bara ska vara hantverk och DIY, istället för gulliga “inspirationsbilder” på typ som Pinterest är nerlusat med. Än har jag inte skaffat konto, men jag älskar att klicka runt och titta på allt fint folk gör.

Fyra inspirerande projekt som jag hittade efter en minuts surfande på Craftgawker.

Fyra inspirerande projekt som jag hittade efter en minuts surfande på Craftgawker.

Translation: I just found Craftgawker, it’s like Pinterest but without the cute Ryan Gosling photos and instead just a lot of DIY.

22 kommentarer

///////////////
 1. Emilia

  Jag älskar Pinterest!

  0
 2. Julia

  Verkar hur bra som helst! Har du möjlighet att skicka en invite?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jag är som sagt inte registrerad själv ännu, så tyvärr inte – nån annan här kanske?

   0
   1. Julia

    Var lite otydlig, menade till Pinterest.

    0
     1. Julia

      Tack så mycket Maria, vad snällt av dig!

      0
     2. Tsoydesign-Maria

      Nemas problemas! Om du får tag på en invite till Craftgawker så kan du ju återgälda tjänsten! =)

      0
     3. Julia

      Självklart!

      0
 3. Sandra

  Oh, jag som redan är beroende av Pinterest! Men det här är ju underbart! Ännu mer att bli beroende av! 🙂

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Som om vi inte hade nog med internetrelaterade beroenden i våra liv redan … =)

   0
 4. erica

  Jag har hittat en app som fungerar lite på samma sätt. Den heter Fancy, och består av bildflöden av inspirationsbilder. Man kan antingen bara se allt som är nytt, eller gå in på de kategorier man är intresserad av. Den är gratis och app-ikonen är en liten pinnglass 🙂

  0
 5. Jamiesaysdream

  Tack för tipset. Ska kolla runt lite på craftgawker nu 🙂 Jag gillar verkligen de där toapappersrulle-ugglorna, har sett en version av dem på en blogg.

  0
 6. Sandra

  …och där försvann två timmar haha. vilken underbar sida, tack för tipset! har redan sparat ner femtioelva olika pyssel jag måste testa 🙂 nu ska jag bara för en inbjudan till också så lär jag aldrig lämna datorn 😉

  0
   1. Sandra

    Tack, vad snällt! Eller inte snällt, beroende på hur man ser på det 😉

    0
 7. http://evali.blogg.se

  Tack för tipset. Tycker Pinterest är ett fantastiskt sätt att hålla reda på all inspiration!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Visst är det! Jag fasar för den dagen då nån bestämmer sig för att släcka sidan …

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


http://exstraeconom.kiev.ua

thailand-option.com/binary-options-make-a-profit/