Banner

Bara för att ni var så otroligt peppande förra veckan så vågar jag på mig lite mer adventspyssel – denna gång på temat paketinslagning. Inga konstigheter, bara en lek med papper, tejp och snören. Eftersom min familj mer eller mindre rationaliserat bort klapparna så lär jag inte få så många tillfällen att slå in paket i jul, så detta var ett bra sätt att få utlopp för inslagningssuget! (PS … Kolla in i kväll också så kommer det fler pakettips!)

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se. Låna om du vill, men glöm inte att länka!

Foto: Maria Soxbo/Tsoydesign.elle.se. Låna om du vill, men glöm inte att länka!

Translation: Happy advent 2nd! Here’s some gift wrapping ideas for you – enjoy!

12 kommentarer

///////////////
 1. Jamiesaysdream

  Super super snyggt! Heja, kul med fler egna bilder från dig!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tack, vad kul att du gillar!

   0
 2. Miriam

  Snyggt! TACK för inspirationen….nu börjar det verkligen krypa i julpysselnerven 🙂

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Haha, att JAG lyckas inspirera till pyssel känns ganska häpnadsväckande faktiskt … Men otroligt roligt att höra förstås!

   0
 3. Shara

  Supersnyggt! Nu vill jag springa iväg och köpa brunt papper och polkarandigt snöre (fast jag har lovat att inte köpa nytt presentpapper innan jag gjort slut på det jag redan har…)!

  Vad är den fina rosetten med metallspännet för nått förresten?

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ah, men papper åldras ju inte så det gör inget att det blir liggande fler år! Ut och köp vettja! Rosetten är ett armband i fuskläder från Monki.

   0
 4. Andrea Liljenbrunn

  Åh, jag tycker att du lyckas jättefint! Men inte heller jag får slå in några julklappar i år :-(. Så fånigt kanske men jag tycker verkligen om att slå in paket – det är nästan lika viktigt för mig som själva gåvan. Jag blir faktiskt förolämpad när folk inte tittar på inslagningen om jag har tagit mig tid med den.

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Jag är inte så kinkig med vad folk tycker, men däremot tycker jag att slå in paket (och garnera tårtor) nästan är roligare än att köpa presenter. =)

   0
 5. Smaljeansen!

  Underbara bilder!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Tack snälla!

   0
 6. Pingback:Tips på julklappsinslagning – Christmas wrapping ideas | Craft & Creativity

 7. Pingback:Fotografia y Navidad |

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


ремонт в квартире киев

капитальный ремонт квартиры