Avdelningen “Alternativa användningsområden för Montanas hyllsystem” har fått en riktig frontrunner! Eller vad sägs om ? Älskar idén, genomförandet och inte minst innehållet i luckorna – rejäla rabatter på olika varor. In och kika vettja!

Snyggaste kalendern i år?

Snyggaste kalendern i år?

Translation: I love Olsson & Gerthel’s calendar, with Montana furniture!

6 kommentarer

///////////////
 1. Elin

  Den har blivit en favorit hos mig med, har redan fyndat lite! Nästan som när man var liten när man såg fram emot att öppna sin kalender varje morgon. Underbart med företag som gör kreativa saker. Olsson och Gerthel har alltid varit en favorit och jag hoppas verkligen kalendern gör att fler människor hittar denna härliga butik!

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Ja, att få öppna dagens lucka – oavsett var – är fortfarande julmys för mig med!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. .


https://chemtest.com.ua/

roofing repair companies Providence