Banner

Ingen kan väl motstå den här knubbiga lilla bokstödstjuren från Zuny? Det är sköna gänget på Grandpa som bidragit med vinsten i dagens lucka och tjurskallen på bilden är värd 500 kronor. Han funkar så klart lika bra som dörrstopp, sällskap eller dekoration också – hemma hos mig står hans isbjörnsmotsvarighet vakt på tv-bänken. 
För att ha chans att vinna Grandpas tjur ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan.

Dagens tävlingsfrågor:

 1. Vilket år öppnade Grandpa sin första butik?
 2. Vad skulle tjuren få för funktion hemma hos dig om du vann?

Update! Tävlingen är avgjord, vinnaren är signaturen ”Thomas Olsson”. Grattis!

***

Tävlingen pågår fram till kl 00.00 i natt. Vinnaren utses av Tsoydesign och beslutet kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Värdet på vinsten är 500 kronor.

Translation: Today’s Xmas giveaway – only for Swedish readers though, sorry!


#Etiketter
GrandpaZuny

97 kommentarer

///////////////
 1. Lotta

  1. 2003

  2. Han skulle placeras på en bänk som jag har i hallen så att jag såg honom varje gång jag hade varit ute och kom hem. Tjuren är jättefin, så hoppas på vinst! Eftersom jag fyllar år den 22/12 så kanske tjuren kommer till mig som en överraskning.

  0
 2. Anonym

  1. 2003.
  2. Jag tycker att dessa “filurer” är helsköna. Skulle gärna velat ha en.
  Om jag vann skulle jag ha den på paradplats på hyllan i köket/v-rum.

  0
 3. Karin Stjarnkvist Fors

  1. De startade 2003.
  2. Hos mig skulle tjuren få fylla en stor uppgift genom att vara dörrstopp! Då skulle han få stå i blickfånget när man öppnar ytterdörren!

  0
 4. Helena B

  1. År 2003.
  2. En uggla! Vår kråka från Zuny skulle behöva en fin fågelkompis i hyllan!

  0
 5. Karoleen

  1. 2003
  2. Åh, så fin den är. Eftersom vi bor väldigt litet är det viktigt att bara ha speciella vackra detaljer och denna skulle vara jättefin att ha på ett sidobord där vi också har några intressanta coffee-table books. Då kan alla se den.

  0
 6. Kei

  1. På fina söder öppnades första butiken 2003.
  2. Det skulle få va det enda tjurskalliga i lägenheten. Är man så cool kan man få vara tjurskallig hos oss (men inte annars!). Dörrstopp funkar inte för valpen skulle tycka den var fantastisk – skulle passa in sjukt bra i studion däremot.

  0
 7. Sofie

  1. 2003
  2. Han skulle placeras på mitt nattduksbord och få stånga bort otäcka mardrömmar. Det ser han tuff nog ut att göra 🙂

  0
 8. Johanna

  2003 (Vi har tre butiker, en i Göteborg och två i Stockholm. Vi öppnade vår första butik 2003.)

  Tjuren skulle definitivt få agera bokstöd åt mina tjocka studieböcker på mitt skrivbord! Det är något jag absolut behöver

  0
 9. Elisabeth Ericson

  1. 2003

  2. Som blickfång! Skulle passa och är välkommen var som helst hemma hos mig!

  0
 10. Elisabeth Ericson

  1. 2003

  2. Som blickfång! Skulle passa och är välkommen var som helst hemma hos mig!

  0
 11. Sofi

  2003

  I vinter skulle han få pryda fönstret i vårt nyrenoverade kök. Där är alldeles tomt än så länge. Till sommaren skulle han få sköta jobbet som dörrstopp till ytterdörren

  0
 12. Sofi

  2003

  I vinter skulle han få pryda fönstret i vårt nyrenoverade kök. Där är alldeles tomt än så länge. Till sommaren skulle han få sköta jobbet som dörrstopp till ytterdörren

  0
 13. Lisa

  1. 2003
  2. Tjuren skulle få ta den tomma platsen i min stringhylla eller jobbet att stötta upp böckerna, skulle bli jättefint.

  0
 14. Anna

  1. År 2003 i Stockholm
  2. I bokhyllan för att hålla all studentlitteratur på plats, den ser ut att klara av att hålla upp all den viktiga informationen.

  0
 15. Madeleine Olsson

  1. 2003
  2. Dörrstopp till vår nya fina ytterdörr

  0
 16. Jannike

  1. Första butiken öppnade 2003.
  2. Tjuren skulle få agera bokstöd i hyllan som fullkomligt svämmar över av en blandning av kurslitteratur, tidningar, pocketböcker och stora inbundna favoriter 🙂

  0
 17. Aniika

  1. Den öppnade 2003.
  2. Den skulle få hjälpa till att hålla vår köksdörr öppen!

  0
 18. Kristina

  1. 2003 öppnade första butiken.
  2. Den skulle jag först ge åt min sambo som har trånat efter ett av dessa djur en längre tid, sedan skulle den nog få vara placerad på ett väl synligt ställe i vårt vardagsrum för att skänka lite glädje till både barn och vuxna! 🙂

  0
 19. Madeleine

  Hej !
  1. Första butiken slog upp portarna 2003
  2. Ett bokstöd, gärna i form av flodhästen hade fått en plats i min bokhylla, dock inte som bokstöd utan som en prydnad att lägga ögonen på.

  0
 20. Camilla

  1. De öppnade 2003
  2. Nu i vinter skulle den få pryda sin plats och stå som en tjurskallig dekoration just på min tv bänk, men till sommaren skulle den få hålla balkongdörren öppen så värmen kan strömma in i mitt kök. Längtar redan efter sommaren igen, den kan väl komma tillbaks strax efter nyår kan jag tycka?!

  0
 21. Nicole

  1. 2003

  2. Jag skulle använda den som dekoration i köket. Där skulle den få sällskap av andra djur, bland annat en träapa och en livs levande kanin. 😉

  0
 22. Mini

  Hej. hej!
  1. 2003
  2. Den skulle stå som ståtlig prydnad i bokhyllan, i sällskap med några söta loppisfyndade rådjur.
  Häls. Mini

  0
 23. Jane Sjögren

  1. De öppnade första butiken 2003.
  2. Den skulle helt klart få en plats i barnrummet som vi ska börja inreda i vår. Och den skulle nog få alternera mellan att vara dörrstopp och prydnad på en hylla.Både jag och sambon är helt förälskade i de här djuren och det skulle passa så bra att få ställa en i rummet till vår efterlängtade bebis som kommer i juni.

  0
 24. Thomas Olsson

  1. 2003
  2. Jag skulle jag ge den till min 3-åriga systerdotter så hon kunde ha den ståendes på vakt på rummet på nätterna då hon för tillfället är lite mörkrädd. Då ligger jag ännu mer på i hennes ögon 🙂

  0
 25. Lena på fågelvägen

  1. 2003
  2. Den skulle få agera bokstöd i vardagsrummet. Just nu ligger mina inredningsböcker i en hög och längtar efter att få ställas upp i en bokhylla. Ungarna skulle säkert insistera på att den ska vara i deras rum men jag har trånat efter dessa ett tag så det kan de glömma. 😉

  0
 26. Sanna

  1. 2003
  2. Den skulle få agera bokstöd åt min pojkväns alla kokböcker som just nu står och är farligt nära att tippa ner från vår fina Stringhylla. Bokstödet skulle passa perfekt där!

  0
 27. Sara

  1. 2003
  2. Den skulle vara bokstöd åt min dotters böcker. Den skulle dock också få stångas med henne eftersom hon just börjat lära sig att hasa fram på golvet och samtidigt blivit nyfiken på allt som finns en liten bit högre upp!

  0
 28. Britta Wirström

  1. 2003
  2: På hallgolvet, tjuren skulle få arbeta som dörrstopp.

  0
 29. Tess

  1. 2003
  2. Den skulle hålla upp lillemans dörr som stänger sig av sig själv, så han inte riskerar att klämma sig. “Charmen” med ett gammalt hus

  0
 30. Hedda

  1. 2003
  2. Han skulle få stå fönstret invid pianot och stötta upp alla mina noter, notböcker och pärmar som just nu ligger i en salig nedfallen röra på fönsterbänken…

  0
 31. Helene

  1. 2003
  2. Min pappa är en riktigt tjurig tjur! Så han skulle få den i julklapp.

  0
 32. Colour me Complete

  1. år 2003.
  2. Hemma hos mig skulle den definitiv få stå jämnte en noshörning på min TV-bänk.

  0
 33. Anna-Carin W

  1. 2003 öppnade dom sin första butik.

  2. Han skulle nog få tjänstgöra som bokstöd men mest av allt skulle han bara få förgylla vårt hus med sin närvaro! För ett bokstöd från Zuny har stått högt på önskelistan sedan jag såg dom för första gången.

  0
 34. Eva Holmgren

  Grandpa öppnade sin första butik 2003.
  Tjuren skulle få sin självklara placering på hyllan i vår sons rum, där skulle den få vakta honom mot alla tänkbara monster som kan tänkas dyka upp i en liten ettårings drömmar om natten!

  Ha en bra fortsatt 14:e decemberdag!

  /Eva

  0
 35. Johan

  1. Grandpa öppnade sin första butik år 2003
  2. Med tanke på lägenheten jag bor i lutar så skulle jag använda den som dörrstopp till sovrummet, känner att doftpåsen med lukt av stark överdriven lavendel som jag fick av min mor är lite för feminim för min smak och stil.

  0
 36. Johanna S

  1. Den första butiken öppnades 2003.

  2. Den bestämda och lite kaxiga uppsynen på tjuren skulle platsa väldigt bra i vår hall, att vi har en dörr där som gärna går igen av sig själv och kan behöva en dörrstopp är bara en bonus.

  Mvh

  Johanna S

  0
 37. Christina

  1.2003
  2. Inte som bokstöd – hoppet om ordning i de överfulla bokhyllorna gav jag upp för länge sedan. Men – som glädje på ngt ställe jag passerar ofta – där skulle den få sin plats. Till en början skulle den få stå under julgranen, tillsammans med en julgris av betong.

  0
 38. Anna

  2003! Och den frågan kunde jag faktiskt svara på utan att tjuvkika. Kommer ihåg när de öppnade och hur mycket jag och mina vänner gillade att gå dit.

  Som bokstöd! Lever med en man som har sinnesjukt mycket böcker, därför finns det alltid, alltid behov av fler bokstöd. Den här skulle få stå på hedersplatsen.

  0
 39. Emma Isabel Johansson

  2003! Och Tjuren skulle få stå och lura bakom vår sovrumsdörr som ibland får för mycket fart mot väggen, fast titta fram såklart så att man ser honom. Han ska få heta Bulbasaur.

  0
 40. Johanssonlina84

  2003.
  Helt ärligt skulle den nog få stå som prydnad framme på byrån och inte gömd i bokhyllan för den är ju sååå läcker 🙂

  0
 41. Lina J.

  1. 2003
  2. Den skulle få stå i sonens rum som vi snart ska börja fixa. Där får den vara dörrstopp och samtidigt hålla vakt.

  0
 42. Nissan

  1. 2003
  2. Den här tjuren skulle gärna få vakta min lägenhet. Den skulle få stå på min låga hylla/sideboard i vardagsrummet bland diverse andra fina prylar. Där skulle den ha full uppsikt över allt som händer. 🙂

  0
 43. Johanna F

  1. 2003
  2. Som juriststundent har jag böcker nog att skapa ett mindre bål, snart är det mer än vad mina hyllplan tål. Mitt problem är att ordningen i min bokhylla ständigt trixa, det skulle en “tjurskalle” helt säkert fixa. Något snyggt på hyllan är det just nu dåligt med, vad glad jag skulle bli om tjurskallen i ett paket till mig gled. När jullovet nalkas och böckerna får prio noll, vore det toppen om tjuren på paragraferna höll koll.

  0
 44. María N

  1. 2003
  2. Den skulle få stå som bokstöd i sonens rum. Sedan antar jag att han mer än gärna skulle vilja ha med den i sina lekar också. Roligt med saker som kan ha flera funktioner.

  0
 45. Jessica i Östersund

  1. 2003
  2. Den “fighting spirit” den uppvisar skulle peppa mig att träna, så på hedersplats i sovrummet där jag har mina hantlar – just nu något dammiga *host host* hur kan det komma sig? 🙂

  0
 46. Veronica Ö

  1. 2003
  2. Den skull definitivt få hedersplatsen i stringhyllan i köket där jag samlar på fina prylar.

  0
 47. Ullis

  1. 2003
  2. Han skulle få hederplats på första blickgånget i hallen ovanpå en bunt Elle.

  0
 48. Maria

  1. 2003

  2. hemma hos oss skulle den få stå som stöd för alla barnböcker i hallen, men jag antar att den även skulle bli en leksak när jag inte ser

  0
 49. Ida Wikström

  1. 2003
  2. Han skulle nog få stå och stånga mot de pluggböcker jag tycker om minst för tillfället.

  0
 50. Vivi

  1. 2003
  2. Den skulle få vara just bokstöd i min snygga stringhylla!!

  0
 51. Matilda

  1. 2003 öppnade Grandpa
  2. Han skulle få stå som bokstöd i stringhyllan vi ska sätta upp i vardagsrummet över sängen och som vi ska fylla med massa bra och vackra böcker. Där skulle han bli hur snygg som helst och varje gång någon slänger en blick på honom skulle personen få ett stort leende på läpparna. Snyggaste bokstödet.

  0
 52. Anonym

  Svar 1: Första butiken öppnade 2003!
  Svar 2: Hos mig skulle tjuren “Ferdinand” få jobb som dörrstopp!
  Och det finns en mindre tjusig orsak till det.
  Kattlådan! dörren får inte slå igen, helt enkelt.
  Har provat med div “stoppar” men inget är varken
  särskilt stilrent eller funktionellt.
  Men med tjuren Ferdinand blir det snyggt!

  0
 53. Marika

  1. 2003
  2. Jag skulle behöva en tjur som kan sätta hornen mot min sambos alla lp-skivor som just nu står uppstaplade på ett hyllplan i bokhyllan. Där skulle tjuren både göra nytta och vara snygg – dessutom skulle det vara en tydlig hint till sambon att städa lite bland sina grejer ibland 😉

  0
 54. Ida B

  1, år 2003!
  2, Den skulle faktisk få vara ett bokstäd hos oss. Hade passat perfekt i vår hylla för böcker i vardagsrummet. Hoppas hoppas på att den får flytta in till oss =)

  0
 55. Emma Peon

  1. 2003
  2. han skulle få stå i hallen för att hälsa alla besökare välkomna

  0
 56. Johanna

  1.2003
  2. Han får hedersplatsen att hålla upp hela översta bokraden på min bokhylla där katterna gillar att hoppa upp och putta ner böcker i dominoeffekt!

  0
 57. guldmulten

  2003
  Han skulle få stå i vardagsrummet i stringhyllan så man ser honom varje dag 🙂

  0
 58. Johanna

  1. Året var 2003.
  2. Den skulle få stå i vår hylla i vardagsrummet och vara fin precis som den är.

  0
 59. Susanne Mortazavi

  1. De öppnade den första butiken år 2003.
  2. Jag har precis blivit moster, och har letat med ljus och lykta efter en fin, hållbar och personlig present som den lilla tjejen kan ha med sig i livet. Jag har helt fallit för Zuny’s fina djur, som ju faktiskt kan ha en rad olika funktioner, helt utifrån hennes tycke. Min plan är att den söta tjuren ska bli hennes bästa vän de första åren, och att hon även 50 år senare kommer ha den sliten och härlig i sin bokhylla. Dessutom tycker jag att en tjur symboliserar så mycket av det jag vill att hon ska ha med sig i livet – styrka och envishet och en obegränsad tilltro till hennes egen förmåga. Dessutom är Ferdinand min systers absoluta favorit på Kalle Ankas jul!

  0
 60. Caroline

  1. 2003
  2. Jag skulle ge tjuren till min pojkvän, som själv är ganska tjurig just nu. 🙂 Han kanske skulle kunna ha den till alla böckerna han läser inför sitt nya jobb, som han börjar på efter nyår.

  0
 61. Mattis

  1. 2003
  2. Tjuren skulle fungera som dekoration/bokstöd i vår bokhylla. Har precis blivit mamma och när min son blir lite större och så småningom flyttar in i sitt egna rum skulle tjuren få stå på en hylla med hans böcker!

  0
 62. Sofia Hellstrom

  1. 2003

  2. Den ska få stå på en hylla över min nioårige sons skrivbord där han har sina älsklings böcker. Det är en perfekt inredningspryl till honom, Söt, men ändå tuff och cool och inte för barnslig!

  0
 63. Louise

  1. 2003
  2. Han skulle få agera bokstöd, tror att det är det han gör bäst, åt min tråkiga kurslitteratur. Tro mig; det behövs lite glädje på den hyllan!

  0
 64. Helena

  1. 2003
  2. Han skulle få vakta väckarklockan brevid sängen, just nu behöver jag någon som kan hålla mig borta från den där snooze-knappen..

  0
 65. Veronica

  1) 2003
  2) Han skulle få en hedersplats i ett gammalt bokskåp där han får vakta makens käraste ägodelar: flaskorna med Single Malt och favoritböckerna.

  0
 66. Sofia

  1. 2003
  2. Jag skulle ställa den på hallbordet!

  0
 67. Diana

  1: 2003
  2: Den fina tjuren skulle få bo på på vår hatthylla och agera nyckelskåp – hornen är som gjorda för att hänga upp nycklar som alltid har en tendens att försvinna…!

  0
 68. Jennie

  1. 2003
  2. han är varmt välkommen till lägenheten där han nog får åka runt lite innan han får sin slutgiltiga plats.

  0
 69. postadresstorslanda

  .1. 2003
  2. Den skulle få stå välkomnande i hallen. Älskar den bruna färgen!

  0
 70. Karin Martensson

  1.2003
  2.Har precis skaffat mig en efterlängtad stringhylla till vardagsrummet, nu behöver jag bara en kompis som ser till att inte böckerna kapsejsar, och det är där “tjuren” kommer in:)

  0
 71. veronica jacobsson

  2003 var det. Och denna fina tjuren skulle få sin plats i mins sons bokhylla. Han älskar djur och böcker så han skulle bli så glad varje gång han ser “mooooo” som han sa när han fick se tjuren =)

  0
 72. Kinokyo

  1. 2003
  2. Den skulle få stå i köksfönstret som “stopp”. Han ser tillräckligt tjurig ut för att fixa jobbet!

  0
 73. emma

  1. 2003
  2. Tjuren skulle se till så att halldörren inte åker upp på vid gavel varje gång det stormar utanfor mitt icke så välisolerade radhus i norra England och sätta stopp för de kalla vindarna som viner in…

  0
 74. Åsa

  1. 2003
  2. Han skulle få hålla flodhästen sällskap som bokstöd i stringhyllan. Han kommer sig lite ensam:)

  0
 75. ANGELICA.BLOGG.SE

  hhahaha åh, jag älskar den 😀

  1. 2003
  2. den skulle få stå på vår enda bokhylla vi äger, å den skulle stå bredvid ankan och se tjurig ut!

  0
 76. Mia

  1. 2003
  2. Han skulle få stödja upp några böcker på byrån i sovrummet.

  0
 77. Gisela

  1. 2003
  2. Som dörrvakt!

  0
 78. Maria_bq

  1. 2003
  2. Skulle ge bort den till min svägerska som älskar böker och har på tok för måga. 😉

  0
 79. Nina

  1. 2003
  2. Han skulle bara stå och vara snygg nånstans där han syns!

  0
 80. Ellendellen

  Hej.
  Dom öppnade sin butik år 2003.
  Tjuren skulle få sin plats brevid sonens säng. Han ser ut som han är som klippt och skuren för jobbet att stånga bort mardrömmar,läskiga spöken och monster.

  0
 81. Ellendellen

  Hej.
  Dom öppnade sin butik år 2003.
  Tjuren skulle få sin plats brevid sonens säng. Han ser ut som han är som klippt och skuren för jobbet att stånga bort mardrömmar,läskiga spöken och monster.

  0
 82. Jeanette M

  1. 2003
  2. Den finfina tjuren skulle jag placera i min dotters bokhylla, men han kommer nätt och jämt göra sig hemmastadd, innan min dotter inviger honom i leken. Vår son fick en elefant från Zuny på hans dopdag och i samband med det, så åkte ett eget djur upp på hennes önskelista ögonaböj. Jag ser framför mig att dessa djur kommer bara bli vackrare med åren och gå i arv till nästa generation.

  Nu håller jag tummarna!

  0
 83. Liselotte

  1. 2003
  2. Skulle ha den som prydnad på en hylla

  0
 84. Maria H

  1) 2003
  2) Tjuren skulle jag ställa i min lille sons bokhylla, som stöd för alla böcker. När lillkillen är lite tjurig kanske den här fina tjuren får honom på bättre humör! Sonen älskar djur och rabblade djur och deras läte innan han kunde säga “pappa”. 😉 Zunys alla djur är bara för underbara, och vi tänkte köpa ett i julklapp till honom i år. Kanske kommer tomten tidigt i år? Hoppas!

  0
 85. Josefine

  1. 2003

  2. Han skulle få se tuff och cool ut på vardagrummets fönsterbräda.

  0
 86. Katarina

  1.2003
  2.Den skulle stå fint i min överfulla bokhylla i vardagsrummet, han behövs verkligen!

  0
 87. Chanette

  1..svar: år 2003
  2..svar: den var så grymt fin så den skulle fått stå på hyllan ovanför våran tv där mina söners baby album finns

  0
 88. Spacegirl

  1. år 2003
  2. Den skulle få tjänstgöra som just bokstöd i bokhyllan.

  0
 89. Elin Skogmalm

  1. År 2003
  2. Som bokstöd i min sons bokhylla. Som för tillfället är ganska tom…

  0
 90. Cathrin Magnusson

  År 2003.
  Den skulle få sitta på byrån ute i hallen så att alla besökare kan se den! 🙂

  0
 91. Marie Dahlberg

  1. 2003
  2. Den skulle få stå på min String pocket hylla i sovrummet och vaka över mig när jag sover!

  0
 92. Linn

  1. 2003
  2. Stoltserande på vår danska sideboard blir den ju ballast i hela lägenheten!

  0
 93. Tanja

  1. 2003
  2. Vi bor i en liten tvåa så vår son har inget eget rum. Vi har istället byggt garderober i vårt rum och lämnat en “hörna” till hans säng där jag försökt göra det så mysigt som det bara går. Den fina tjuren skulle följdaktligen få stå på hans hylla och bidra till att göra det fint i “hörnan”:

  0
 94. Cecilia

  1) 2003
  2) Den skulle få agera en lite annorlunda förvaring åt mina ringar – på hornen!

  0
 95. Martina I

  Svaret är 2003.

  Tjuren skulle få flytta in i vår yngsta dotters rum. Nästan alla leksaker och inredningsdetaljer hon har har hon fått ta över efter sin äldre syster och hon skulle bli så glad över något nytt och eget! Och en tjur passar henne perfekt för det är så hennes humör känns nu, mitt i trotsåldern:)

  God jul!

  0
 96. Thomas Olsson

  Tackar för den grymma vinsten 🙂

  0
  1. Tsoydesign-Maria

   Så lite så, hoppas den kommer till användning!

   0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


tokyozakka.com.ua